Xiaomi Viomi V2 Pro – достъпен робот за чистене с функции от висок клас

Xiaomi Viomi V2 Pro е умен робот-прахосмукачка с висок клас функции на достъпна цена

Второто поколение роботизирани прахосмукачки на Viomi Technology – компания, зад която стои Xiaomi – предлага много повече мощност и интелигентни функции спрямо своя предшественик и същевременно не отстъпва по възможности на далеч по-скъпите си конкуренти на пазара.

Моделът Xiaomi Viomi V2 Pro, достъпен в момента само $389,99 с купон за отстъпка в онлайн магазина GeekBuying, се отличава с една от най-големите всмукателни мощности при роботите-прахосмукачки – 2100 Pa. Устройството може да почиства мръсотия и прах, където и да се крият – около мебели и под легла, по ъглите и на други трудно достъпни места, а също така се справя с по-големи отпадъци като зърна, например.

Xiaomi Viomi V2 Pro се отличава с много висока всмукателна мощност – 2100 Pa

Роботчето може да почиства и мие едновременно. Pro моделът е оборудван с 2-в-1 резервоар – 300 мл за прах и 200 мл за вода. Интелигентна електроника контролира нивото на водата, като това може да става и от мобилно приложение. Предвидени са различни режими на работа – само почистване, само измиване и мулти-режим с почистване и измиване.

Тази умна прахосмукачка сканира и картографира помещението, за да състави план за почистване на пода, благодарение на вградения LDS лазерен сензор. Можете за зададете зони за почистване или такива, които да не се почистват, от мобилното приложение. Xiaomi Viomi V2 Pro версията на робота поддържа двупосочно Z-образно почистване, както и съхраняване на множество карти за почистване в мобилното приложение.

Xiaomi Viomi V2 Pro може да преодолява препятствия с височина до 2 сантиметра

Роботът има и отлични способности за преодоляване на препятствия. 10 сензора го предпазват от сблъсъци и падане и му помагат в навигацията. Способен е да преминава през препятствия с височина до 2 см, включително малки прагове и кабели – толкова лесно, колкото ходенето по твърдия под. Ниското тяло на прахосмукачката се побира под повечето мебели, въпреки че има кула отгоре.

Създаден за два часа непрекъсната работа, Xiaomi Viomi V2 Pro автоматично се връща до базата за зареждане, когато батерията се изтощи, и след това възстановява почистването оттам, където е спрял.

Xiaomi Viomi V2 Pro поддържа различни режими – само почистване, само миене и смесен

HEPA филтърът може да се мие и е по-дълготраен от филтрите, които не се мият. В комплекта са включени две кърпи за миене: едната е за по-големи площи и абсорбира по-голямо количество вода – тя е подходяща само за измиване, докато другата е предназначена за мулти-режима на почистване и измиване.

Можете да купите интелигентната прахосмукачка тук: Xiaomi Viomi V2 Pro – на цена от $389,99 с купон за отстъпка 3NENH08T и безплатна доставка от склад в Хонконг; или тук: Xiaomi Viomi V2 Pro – на цена от $409,99 с купон за отстъпка 3RDN2NRE и доставка за $0,26 от Европа.

Коментар