Genesis Krypton 110 – достъпна и зрелищна геймърска мишка

Genesis Krypton 110 е удобна и атрактивна мишка, проектирана да посрещне интензивното и продължително кликане в ежедневието на запаления геймър
(снимки: Мария Малцева / TechNews.bg)

Компютърните игри безспорно са удоволствие за милиони хора по света, но също така представляват изпитание за стратегическото мислене, предвидливостта, наблюдателността и, разбира се, рефлексите. Предизвикателство са и за устройствата, чрез които се играе.

Genesis Krypton 110 е достъпна и удобна гейминг-мишка, проектирана да посрещне интензивното и продължително кликане в ежедневието на запаления геймър. Тя има оптичен сензор A702 с резолюция до 2400 dpi, за да осигури абсолютна прецизност и скорост по време на игра.

Krypton 110 е ергономична мишка, с две удобно извити страници за отличен захват, така че ляга лесно и здраво във всяка ръка. Има 6 бутона и гумирана горна повърхност, за да не се изплъзне от ръката при никакви обстоятелства.

Резолюцията може да се променя по време на работа, като за четирите нива на разделителна способност има различна подсветка – розова за 800 dpi, червена за 1200 dpi, лилава при 1600 dpi или синя за 2400 dpi. По този начин мишката изглежда доста зрелищно, не на последно място и защото светлината прозира през няколко прозрачни „звезди” в дизайна на повърхността на устройството.

Производителят гарантира 5 милиона клика, така че с Krypton 110 ще имате много часове за игра. Както може да се очаква, мишката е plug&play, т.е. не се нуждае от какъвто и да е инсталационен софтуер. Работи под всякакви операционни системи, вкл. Windows, Mac и Linux.

За да се играе комфортно с мишката, тя се предлага в комплект с подложка Carbon 500 M Fire. Тя е супер-тънка – 2,5 мм, с гладка и фина текстилна текстура, за да гарантира прецизност на проследяването на движението. В резултат, мишката се плъзга без усилие и без трепване. Гумираната долна повърхност прилепва здраво към съответната маса или бюро.

Самият текстил е обработен така, че да не се протрива на местата на най-интензивното триене. Освен това подложката е водоустойчива. Има размери 25х30 см.

Заедно, Genesis Krypton 110 и Genesis Carbon 500 M Fire обещават приятно и всепоглъщащо потапяне в света на любимите игри. Двата продукта са налични за покупки в търговската мрежа в страната на достъпни цени – комплектът струва около 30 лв. с ДДС.

Мария Малцева

Мария Малцева

Коментар