Не допуснаха смартфона Escobar Fold 1 на CES 2020

Escobar Fold 1 изглежда е заплаха за статуквото на смартфон пазара
(снимка: Escobar Inc.)

Разгаря ли се „кокаинов” скандал в бизнеса със смартфони? Моделът Escobar Fold 1 на компания, ръководена от брата на Пабло Ескобар, не бе допуснат до участие на изложението CES 2020 в Лас Вегас.

Преди месец Роберто Ескобар, брат на известния колумбийски наркобос Пабло Ескобар, представи сгъваемия смартфон Escobar Fold 1. Организаторите на CES обаче не допуснаха този модел на световното изложение.

Според главния изпълнителен директор на Escobar Inc., основните играчи на пазара за смартфони се опасяват от появата на подобно устройство, предаде Gizchina. От преписка между Асоциацията за потребителски технологии (CTA) и Роберто Ескобар става ясно, че присъствието на Escobar Fold 1 и неговите създатели на изложението не е „добра идея”.

Escobar Fold 1 разполага с гъвкав 7,8-инчов AMOLED екран 1920×1444 пиксела
(снимка: Escobar Inc.)

„Samsung се страхува, че ще присъстваме на едно и също събитие рамо до рамо, докато представяме по-добър продукт на страхотна цена. Всъщност те използват силата си, за да ни заглушат. Но забравят, че Пабло Ескобар е бил там много преди тях и ще бъде там дълго след тях”, коментира лидерът на Escobar Inc.

Рекламната кампания на Escobar Fold 1 беше доста провокативна – във видеоклиповете участват жени по бельо, например. Смартфонът е планиран за продажби на цена от 350 долара.

Escobar Fold 1 разполага с гъвкав 7,8-инчов AMOLED екран 1920×1444 пиксела, двойна камера 16MP+20MP, процесор Qualcomm Snapdragon 855, 6/8GB оперативна памет и 128/512GB сторидж, а батерията е с капацитет 4000 мАч.

Коментари по темата: „Не допуснаха смартфона Escobar Fold 1 на CES 2020”

добавете коментар...

  1. bobo.bIIm

    Този телефон е измама!
    Някой да го е получил, освен няколко рекламни блогъри?
    Вижте и начина за плащане!!!
    Това е пример за фалшива новина и колко лесно се манипулират съвременните медии: хоп нещо интересно и айдеее излиза като сериозна новина.

  2. Ц

    Глупости!
    Не са го допуснали, защото Пабло Ескобар е гаден тип избил хиляди хора, взривил незнам колко бомби, включително и самолет. Сегашните терористи пасти да ядат!
    Никой нормален човек няма да допусне телефон с такова име на изложението си, нито някой оператор ще го продава.
    Ескобар да беше измислил нормално име за телефона си и щеше да участва.

  3. Anonymous

    Роберто е избрал грешен пазарен модел.

    Слага основна функция да е доставка на *** и започва да подарява смартфоните.

    Ще си избие парите за първите 2-3 месеца.

Коментар