BHTC България обяви нов HR мениджър

Райна Крапчанска има дългогодишен опит в управлението на човешките ресурси
(снимка: Richard Chabenat / предоставена от Interimage)

Рaйна Крапчанска е новият мениджър „Човешки ресурси” на компанията Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България, една от водещите в света за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия.

BHTC България увеличава екипа си, поради бързото развитие на компанията и разширяването на производствения й капацитет. Райна Крапчанска наследява на поста Станка Стоянова и ще се грижи за прилагането и развитието на глобалната HR политика на BHTC у нас.

Новият HR мениджър ще отговаря също за обучителните програми на компанията, както и за разширяването на развойния център на BHTC в България като предпочитано място за развитие на инженерни специалисти и експерти.

Райна Крапчанска завършва Международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство и е със степен Master of Business Administration от Американския университет в България. Тя има дългогодишен опит в управлението на човешките ресурси и в сферата на автомобилната индустрия, подчертаха от BHTC.

Коментари по темата: „BHTC България обяви нов HR мениджър”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Съгласен съм, затова са взели нова – старата не е чела биографиите на кандидатите от Джобса.

  2. :o)

    Споко кандидате, ето сега са назначили HR-ка , почва да ти чете мейлите 😀

  3. Кандидат за работа

    Да вземат да си разгледат хубаво профила си в Джобс БГ – кандидатстват 2 пъти при тях за ИТ позиция, и още не са ми се обадили.

  4. Anonymous

    Първо да сменят дебелите hp лаптопи с макбук2011.

Коментар