Galaxy Fold за близо 4000 лв. излиза на българския пазар

Galaxy Fold идва в отговор на желанието на потребителите за по-широки екрани
(снимка: Samsung)

Samsung пусна в продажба на българския пазар смартфона със сгъваем дизайн Galaxy Fold. Иновативното устройство идва на цена от 3999 лв. от партньорите на южнокорейския производител.

Сгъваемият дизайн на Galaxy Fold променя възприятията за мобилно устройство, казват от Samsung. Когато е затворен, смартфонът осигурява бърз достъп до основните функционалности на външния 4,6-инчов дисплей. В разтворено състояние моделът позволява изпълнение на няколко задачи едновременно, гледане на видео или забавление с игри на 7,3-инчов Infinity Flex Display.

Когато е затворен, Galaxy Fold осигурява бърз достъп до основни функции на външния 4,6-инчов дисплей
(снимка: Samsung)

Galaxy Fold идва в отговор на желанието на потребителите за по-широки екрани. Същевременно, благодарение на тънкия си форм фактор и тегло от едва 276 грама, той е удобен и лек за носене. Устройството комбинира едни от най-важните характеристики на смартфона и таблета, уникална възможност за сгъване, външна 10-мегапикселова селфи-камера, предна двойна и задна тройна камера.

Когато Galaxy Fold е затворен, потребителят може бързо да заснеме видео и след това просто да разтвори устройството и с приложението Continuity да гледа клипа на широкия екран. Картината безпроблемно преминава от единия към другия дисплей.

В разтворено състояние Galaxy Fold предлага комфорта на 7,3-инчов Infinity Flex Display
(снимка: Samsung)

А благодарение на функцията Multi-Active Window, потребителят може паралелно да работи с различни апликации и няколко задачи едновременно: да обработва филмов материал, да разглежда галерия от снимки, да чете имейли от приятели и колеги и т.н.

Galaxy Fold е напълно оборудван за пазарите, на които 5G технологиите са налични. Устройството може да използва пълния потенциал на свързаността от ново поколение за излъчване и сваляне на видео с висока разделителна способност, както и на игри, наситени с обемно графично съдържание.

Galaxy Fold комбинира едни от най-важните характеристики на смартфона и таблета
(снимка: Samsung)

Samsung предоставя на собствениците на Galaxy Fold ексклузивен достъп до персонализирано обслужване. С Premier услугата на Galaxy Fold потребителите получават отстъпка за една поправка на Infinity Flex дисплея за една година от датата на покупката. Поправката може да бъде осъществена от оторизираните техници на компанията.

Galaxy Fold вече е наличен на българския пазар в цвят „космическо черно” и може да бъде закупен онлайн и в магазините на основните партньори на Samsung на цена от 3 999 лв.

Коментари по темата: „Galaxy Fold за близо 4000 лв. излиза на българския пазар”

добавете коментар...

  1. Иванов

    ¨С Premier услугата на Galaxy Fold потребителите получават отстъпка за една поправка на Infinity Flex дисплея за една година от датата на покупката. ¨ – Излиза, че дисплеят няма никаква гаранция! Хвърляте 4000 и броите колко пъти ще се отвори преди да се повреди. Много повече ми хареса концепцията на Motorola Razr.

  2. Samsung

    Anonymous,

    Както поискахте ви запазихме 2 броя. Но ще трябва да ни превеждате всеки месец по $1 за всеки брой (т. е. общо $2 на месец), което е цената на услугата съхранение, която поръчахте…

  3. Айфоняк

    Apple IPhone е същото … важното да е дизайнерски и скъп, за да се фукат сноби и комплексари на изплащане и кредити ще се влачат само и само да се чувстват значими.

  4. :o)

    И за това ще се намери някой комплексар да си го вземе, само защото е скъп 🙂
    После ще си загъва сандвича по средата, да му намери приложение 🙂

  5. гост

    това е пълна лиготия това да не е списание че да се сгъва

  6. Anonymous

    Екстра, запазете ми два! Като поевтинеят до 20лв (общо), ще ги взема.

Коментар