Brother MDS3 – скенери за мобилния стил на работа

Управлението на документи, когато сме извън офиса, се превръща в необходимост
(снимка: Brother)

Нова линия преносими скенери Brother MDS3 пести място и максимално улеснява работния процес. Сканирането, запазването и споделянето на документи с различен формат е лесно и удобно, благодарение на три нови модела устройства за сканиране – DS-640, DS-740D, DS-940DW.

Компактният дизайн и интуитивното управление правят и трите устройства особено подходящи там, където има пространствени ограничения и се изисква бърза реакция, например, за използване на рецепции или когато сте на път.

Продуктовата гама MDS3 превръща хартиените документи в дигитални файлове, за да гарантира, че информацията ще бъде по-лесна за намиране, по-защитена и по-удобна за редактиране и споделяне. Всеки от моделите е ясно диференциран по отношение на функции, за да бъде максимално полезен за потребителя.

Brother DS-640 е опростено решение за сканиране в движение. Капацитетът му е до 15 страници в минута, като може да обработва както едностранни документи до размер А4, така и пластики с размер на лична карта и дори касови бележки. Компактните му размери го правят лесно преносим и удобен за ползване в пространства, където мястото е ограничено.

Двустранното сканиране е суперсилата на портативния документен скенер Brother DS-740D, проектиран специално за потребители, които се нуждаят от бърза обработка на информацията в движение. Благодарение на него можете да дигитализирате документацията си, да запазвате и споделяте файловете си, докато седите на бюрото си или по време на пътуване.

Преносимите скенери MDS3 превръщат лесно хартиените документи в дигитални файлове
(снимка: Brother)

Моделът обработва до 15 страници в минута с максимален размер А4. Файловете се прехвърлят с висока скорост към лаптопа по USB 3.0. Можете да носите скенера навсякъде и да го използвате там, където е най-удобно.

Мощен и с компактни размери, безжичният преносим документен скенер Brother DS-940DW е изборът за работа от разстояние и без кабели, благодарение на вградената в устройството батерия и безжична връзка. За допълнително удобство моделът разполага с вграден четец за карти, така че файловете ще се управляват още по-лесно.

С помощта на безплатното мобилно приложение на Brother, преглеждането и споделянето на документи на смартфона или таблета става без усилие. Интуитивният LCD панел значително улеснява избора и промяната на функциите за сканиране. Капацитетът за сканиране на DS-940DW е 15 страници в минута, като не ви е необходимо допълнително пространство зад скенера, защото с уникалната U-образна пътека на подаване на хартията листът се плъзга над горната част на скенера и се връща към вас.

С компактни размери, MDS3 са лесно преносими и удобни за ползване навсякъде
(снимка: Brother)

„Трите нови модела мобилни скенери на Brother са напълно в съзвучие с мобилния стил на работа, който се налага в последните години. Те позволяват на потребителите да сканират, без да се притесняват от пространствените ограничения и да работят по-сигурно и ефективно”, каза Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България.

Иновативните решения на Brother от продуктовата линия MDS3 ще станат достъпни на българския пазар от март 2020 г. на препоръчителни цени от 199 лв., 269 лв. и 359 лв. с ДДС съответно за DS-640, DS-740D и DS-940DW.

Коментар