Microsoft преименува пакета Office 365

Office 365 вече се нарича Microsoft 365 – услуга, която ще предложи редица иновации
(снимка: Microsoft)

Microsoft обяви, че преименува пакета от приложения Office 365. Новата услуга Microsoft 365 ще стане достъпна на 21 април, като ще предложи и редица иновации, съобщи CNET.

Новост в Microsoft 365 е универсалното приложение Microsoft Family Safety за контрол на времето пред екрана и проследяване на местоположението на близките хора.

Други нововъведения са функциите на Microsoft Teams за използване извън работа, както и интелигентната услуга за подобряване на качеството на текста Microsoft Editor.

В допълнение, месинджърът Skype се сдобива с безплатна функция „Meet Now”, която позволява стартиране на видеоконференция с три клика. Участниците в нея не е необходимо да имат акаунт в Skype или приложение на своя компютър.

Услугата Microsoft 365 ще се предлага като индивидуален и семеен абонамент
(екранна снимка: Microsoft)

„Microsoft 365 е еволюция на Office 365, която използва нови възможности за изкуствен интелект (AI), разнообразие от съдържание и шаблони, както и силата на облачните изчисления за подобряване на уменията за работа с текст, презентации и дизайн”, казват от Microsoft.

В рамките на Microsoft 365 се предлагат два абонамента: индивидуален (Personal) за 6,99 долара на потребител месечно и семеен (Family) за 9,99 долара, който може да се ползва от 6 души.

Коментари по темата: „Microsoft преименува пакета Office 365”

добавете коментар...

  1. Василев

    Това преименуване е от “решаващо” значение за бъгавите им програми и приложения…

  2. ха

    Тези заплеси от M$ не се усещат, че услугата им “365” не е подходяща за високосни години, като 2020 например. Ама то си е за тяхна сметка…

  3. Горан

    Кратко и ясно!

Коментар