Исторически музей обяви търг за ГИС система




Регионален исторически музей “Акад. Йордан Иванов” в Кюстендил обяви малка обществена поръчка за доставка на оборудване и софтуер по проект за ГИС система на културно-историческото наследство.

Търгът е разделен на два лота, като общата прогнозна стойност е от 75 000 до 80 000 лева.

По лот 1, с прогнозна стойност 45 000 лв., е предвидена покупка на шест апарата и две Windows програми. Става въпрос за компютърна конфигурация с процесор Intel Core 2 Quad Q9300, широкоформатен принтер/плотер HP DesignJet 4500PS/Q1272A, лазерна рулетка Leica DISTO A8, един ScanExpress A3, USB 600 Pro, сървърна система и два броя многодискови устройства NAS 3TB, както и пакети Microsoft Win XP Pro SP2 и Microsoft Office SB 2007.

Лот 2 е на стойност 25000 лв. и е за доставка на пет програмни продукти 3D Studio Max Designe 2009 SLM, Adobe Creative Suite 3, Mcad за геодезия, Adobe Photoshop, AutoCAD Revit Architecture Suite 2009 SLM.

Срокът за подаване на документи изтича на 19 май. Отварянето на офертите е насрочено за следващия ден в сградата на музея.

Документацията за участие може да се изтегли и от интернет. Участниците в търга трябва да имат минимален общ оборот за предходната година в размер на 90 000 лв. При оценка на офертите цената има тежест 80%.

Закупената техника и програмни продукти ще се използват за изпълнение на договор, сключен между регионалния исторически музей и фонд “Научни изследвания” на МОН. Търгът е в рамките на проект "Кадастрална политика и географска информационна система (GIS) на културно-историческото наследство в Кюстендилска област".

Коментар