Electron.bg предлага по-изгодна покупка на техника срещу регистрация

Вносителят на компютри, периферия, черна и бяла техника Electron.bg обяви, че ще предложи отстъпка от 5% за потребителите, които се регистрират на сайта на компанията и изберат да получават новини от нея по електронната поща. Така всеки, който иска да се сдобие с нов лаптоп, стационарен компютър, фотоапарат, видеокамера, както и разнообразни домакински електроуреди, може лесно да спести част от стойността на покупката. При това много от продуктите в Electron.bg по принцип се предлагат на по-изгодни цени, тъй като компанията е вносител на Sony, Philips, Pioneer, Kenwood и др.
Промоцията е еднократна и важи за всички над 10 000 продукта, предлагани от компанията, за които не е валидна друга промоционална оферта. Тя е достъпна до 31.05.2009 г. и за да се възползват от нея потребителите трябва само да се регистрират на адрес http://www.electron.bg/create_account.php. Предложението важи и за вече регистрирани потребители, като единственото, което е необходимо да направят, е да се запишат за новинарския е-мейл на http://www.electron.bg/account_newsletters.php. При валидна регистрация в рамките на един работен ден потребителят получава цифров код за ваучер, който осигурява отстъпката от цените на стоките в Electron.bg.
Electron.bg е един от най-старите онлайн магазини у нас. Той е създаден още през 2002 г. и днес предлага богата функционалност, включително търсене според категория, производител и ценови диапазон, форум, както и секция с мнения на потребители. Сред предимствата на Electron.bg са също безплатната поддръжка и консултации по телефона, електронната поща или в онлайн чат режим, които са достъпни 24 часа в денонощието и седем дена в седмицата. Компанията и днес е сред малкото, които предлагат безплатна доставка до адрес в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и безплатна доставка на над 1800 стоки за цялата страна. Потребителите могат да изберат дали да закупят желаната от тях стока онлайн, по телефона, чрез е-мейл или на място в магазин както и между пет различни начина за разплащане.
Компанията е и единствената в България, която предлага услугата “Конкурентни цени”, позволяваща на потребителя да “коригира” цената на избрания от него продукт. Услугата, която е популярна в някои западни страни, разширява още повече избора на клиента и прави продуктите на Electron.bg още по-достъпни. За да се възползват, потребителите трябва само да разполагат с информация, че на друго място стоката в същия момент се предлага на по-ниска цена, назависимо къде в страната и да се свържат с Electron.bg, за да бъде направена промяна в дадената оферта. Услугата вече е интегрирана и с онлайн магазина, като предложенията се правят директно в заявката за покупка на полето „Коментари за вашата покупка“.
Друго специално предложение е гаранцията Electron OK!, валидна за онлайн покупки от сайта http://electron.bg/. Тя позволява на клиента да върне в срок от седем календарни дни закупен от компанията продукт, в случай, че не е доволен, срещу което Electron.bg възстановява похарчените за покупката пари или я заменя. При това компанията изцяло поема разходите по връщането и новата доставка. Гаранцията Electron OK! Също е нова практика за България и все още са малко дори магазините в Европейския съюз, които я предлагат. Освен това тя е валидна заедно с всички останали гаранции, установени със закон или такива, които се дават от производителя.
“Една от причините да останем на пазара вече седем години, е стремежът ни винаги да улесняваме максимално нашите клиенти и да им осигурим разнообразни възможности за избор на желания от тях продукт, за плащането му и за неговата доставка до дома им. Нашата цел е да спестим времето и средствата на клиентите си и дори да им позволим да пазаруват при нас без да стават от стола пред своя компютър“ – заяви Димитър Димитров, Генерален изпълнителен директор на Electron.bg.

Коментар