Apple Music вече и в смарт телевизорите на Samsung

Apple Music дава достъп до над 60 млн. песни без реклами, видеоклипове и радио-програми
(снимка: Apple)

Samsung стана първият производител на телевизори, който интегрира Apple Music в платформата си Smart TV. Потребителите в повече от 100 държави вече имат достъп до услугата на своите смарт телевизори, съобщиха от корейската компания.

С Apple Music, налична на моделите от 2018 г. насам, потребителите могат да слушат над 60 млн. песни без реклама, да гледат най-добрите музикални видеоклипове и да избират сред хиляди плейлисти, създадени от музикални експерти.

Абонатите на Apple Music получават всеки ден индивидуални препоръки и имат достъп до иновативното радио „Beats 1” – глобален „лайв стрийм” с ексклузивни предавания с изпълнители като Франк Оушън, Ники Минаж, Елтън Джон и др.

Освен това потребителите ще имат достъп до ново съдържание в „У дома с Apple Music” – селекция от музика, групови FaceTime чатове с хора на изкуството, които ще се включват от дома си, специални интервюта с тях, както и плейлисти и още много други възможности.

Собствениците на смарт телевизори Samsung могат да свалят Apple Music от магазина Samsung Smart TV App Store, да получат достъп чрез потребителските си данни от Apple или да се регистрират направо през телевизора.

В рамките на три месеца притежателите на Samsung Smart TV ще ползват Apple Music безплатно чрез индивидуална, семейна или студентска регистрация (в зависимост от пазара).

В допълнение към обширния каталог на Apple Music абонатите могат да гледат на своите смарт телевизори Samsung забавни шоу-програми, концерти и друго ексклузивно съдържание.

Коментари по темата: „Apple Music вече и в смарт телевизорите на Samsung”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    телевизия „7/8“ Крум Савов информира, че в днешното му предаване ще има гост, който е изненадал самия него с твърдението си за Милен Цветков и Кристиан Николов,

    утре (бел. авт. днес) в студиото, човек, който е пряко запознат, ще го разкаже в повече подробности, но аз от него получих информация, че всъщност, парадоксално, Кристиан Николов и Милен Цветков са се познавали от съвместни каравани и прекарване няколко години заедно на морето. През две каравани. И аз не го знаех. Научих го днес, но един от гостите ни утре (бел. авт. днес) ще го разкаже с повече подробности. Не че това навежда на мисълта, че той вчера е знаел, макар че най-вероятно когато си две години с някой на едно и също място – и колата му виждаш, и запомняш.

Коментар