Ludicrous PC – когато детски електромобил стане компютър

Електромобилът Tesla Model S For Kids на Radio Flyer е превърнат в персонален компютър
(снимка: Origin PC)

Често казваме за компютрите, че са бързи и мощни, като под това се има предвид високата им производителност. Ludicrous PC, предложен от компанията Origin PC, е мощен в буквалния смисъл – това е компютър във вид на функционален детски електромобил.

По същество, компютърът е сглобен в електрически автомобил Tesla Model S For Kids на Radio Flyer. Основната функция на оригиналното устройство е запазена – то все още може да се кара от деца.

Производителят на автомобили и Origin PC не разкриват мощността на електродвигателя или максималната скорост, но това едва ли е толкова важно. Ludicrous PC може с основание да се нарече най-бързият и мощен сериен компютър в буквалния смисъл на думата.

Що се отнася до компютърните компоненти, всичко е близо до максимума. Конфигурацията включва дънна платка ASRock X570 Phantom Gaming ITX / TB3, процесор Ryzen 9 3900X, графична карта GeForce RTX 2080 Ti, оперативна памет Corsair Dominator Platinum RGB 32GB и SSD диск Corsair Force Series Gen.4 PCIe MP600 2TB.

Компютърът използва течно охлаждане Corsair Hydro X Hard Line и захранващ блок Corsair SF Series SF750. Цената на този хибрид от компютър и детски електромобил е внушителна – 13 370 долара.

Коментари по темата: „Ludicrous PC – когато детски електромобил стане компютър”

добавете коментар...

  1. ммм

    Дъно асрок, достатъчно.

Коментар