EasyPay пуска платежна карта без такси

Картата се персонализира от БOРИКА и оперира в платежната система с бранд Bcard
(снимка: EasyPay)

Българският оператор EasyPay пусна нова платежна карта в момент, когато хората и малките бизнеси имат нужда от бързо получаване на сметка (IBAN) и карта към нея, с която да боравят лесно.

Клиентите могат да получават без такси заплатите си и други приходи по картата, като имат и по две безплатни тегления на банкомат месечно. Същевременно не се дължат такси при издаване и за поддръжка, а всички плащания в търговски обекти са безплатни.

При необходимост от зареждане с нови средства, клиентите могат да го направят в касите на EasyPay или да получат стандартен банков или паричен превод по сметката си.

Картата дава възможност на клиентите да проследяват движенията по сметката си чрез Viber, в касите на ЕasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на epay.bg. В случай на възникнала загуба или кражба на пластиката, преиздаването ѝ отнема само минути.

Самите карти се получават в офисите на компанията в цялата страна. Те се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

„Вярваме, че подобна карта, която се издава само за няколко минути безплатно, без такса поддръжка, с високо ниво на сигурност, е актуално и практично решение за потребителите”, заяви Георги Маринов, изпълнителен директор на Изипей АД.

Като продукт без такса поддръжка, картата е подходяща за разнообразните нужди на физически лица и малките бизнеси. Тя е решение и за хора, които се нуждаят от бърза и лесна регистрация в бюрото по труда.

По картата могат да се получават не само заплати, а също и хонорари, обезщетения от НОИ, наеми и други видове постъпления, без да се губят част от парите.

Картата е изгоден вариант и за възрастните хора – пенсионери, които могат да я използват за преводи на пенсиите си, без да се редят на опашки. За студентите е възможност да получават парични преводи от страната или чужбина от техните близки.

Родителите на деца в тийнейджърска възраст могат с тази карта да ограничават и проследяват преведените парични средства и да алармират в случай на загуба или кражба.

Коментари по темата: „EasyPay пуска платежна карта без такси”

добавете коментар...

 1. Цветомир

  Удобно и разумно без такси.

 2. LUBOMIR RUSEV

  PO WATSAPP MOGA LI DA A NE PO VAIBAR

 3. Богомил

  Здравейте,може ли да се тегли от АТМ или плаща с тази карта в ЕС???

 4. Ivan

  Здравейте ставали да пазарувам онлайн

 5. Иван

  Като отидеш да си я извадиш от каса на Изипей, те питат дали искаш да получаваш известия през Вайбър, казваш да, казваш си телефонния номер и веднага ще ти излезе на вайбър.

 6. Александра

  Здравейте искам да се абонирам в вайбър, за получаване известие наличност по карта, но не успявам бихте ли ми помогнали. Хубав и ползотворен ден

Коментар