Easypay пусна безплатна карта за теглене на пари

Банковата карта на Easypay позволява безплатно теглене на паричен превод от всеки банкомат в страната, независимо от обслужващата банка

Банковата карта на Easypay позволява безплатно теглене на паричен превод от всеки банкомат в страната, независимо от обслужващата банка

Нова услуга на платежния оператор Easypay улеснява получаването на преводи от България и чужбина. Компанията въвежда безплатна карта за теглене на пари от банкомат.

Освен директно от касите на Easypay изпратените парични преводи от България и чужбина вече могат да бъдат изтеглени от всеки банкомат в страната. Картата се издава безплатно и гарантира на притежателите й достъп до парите 24 часа в денонощието, съобщиха от компанията.

Новата услуга стартира пилотно през март в част от офисите на Easypay в Източна и Централна България, като поетапно ще бъде въведена и в цялата страна. Услугата e съвместен проект на Easypay и Тексимбанк.

Банковата карта позволява безплатно теглене на паричен превод от всеки банкомат в страната, независимо от обслужващата банка. Клиентите могат да я получат в офисите на Easypay заедно с разписката за получаване на превода.

Парите могат да бъдат изтеглени веднага чрез определен брой безплатни транзакции, описани в разписката. В случай, че изпратената сума е по-голяма от 400 лева, веднага след първото теглене от банкомата, клиентът може да продължи да тегли до пълното усвояване на превода.

Картата става невалидна след изтегляне на цялата сума от един паричен превод, получен чрез системата на Easypay. Тя не може да бъде презареждана и не е предназначена за разплащания в интернет или в търговската мрежа, уточниха от оператора.

Коментари по темата: „Easypay пусна безплатна карта за теглене на пари”

добавете коментар...

  1. Гост

    Услугата, която предлагат е ограничена. Става въпрос за получаване на пощенски преводи. За останалите услуги, в това число и операции с тази карта се изисква лиценз от БНБ, при който изискванията са други.

  2. Гавраил

    До редакторите: Имате грешка в заглавието на статията – Esaypay. Вярното е Easypay.

  3. Ивомир

    Нека да се напънат да измислят нещо по-смислено, по-полезно, по-практично!

    Все повече навлизат в употреба картовите и електронните плащания, дори и на самите банкомати отдавна има опции и меню за плащане на битови сметки.

    Като цяло бизнеса на плащания в кеш и в брой върви надолу към дъното и ще се разчита основно и само на възрастни хора пенсионери да ходят по касите.

    А най-тъпите и прости хора биха ползували едни червени автомати не връщат ресто и са с вградени видео камери, които снимат и преброяват хората по метро спирките.

Коментар