Виваком въвежда услуга IPTV мобилност

Потребителите на IPTV мобилност могат да гледат любимите си предавания и извън дома
(снимка: CC0 Public Domain)

Виваком пуска нова услуга „IPTV мобилност” (IPTV Mobility), която дава възможност на настоящи клиенти на IPTV да гледат любимите си предавания и филми и извън дома, като вземат със себе си своя приемник.

Единственото условие е до мястото да има фиксирана интернет свързаност, която не е необходимо да се предоставя от Виваком, поясниха от телеком оператора.

Свързването става лесно, чрез включване на LAN кабела за интернет към IPTV приемника и достъпът до над 90 от канала е осигурен, а интерактивните функции за гледане на минали предавания, спиране на пауза и превъртане са налични.

Ползването на услугата е безсрочно и може да се пуска и спира по всяко време с обаждане на 123 или в магазин на Виваком. Мобилната интерактивна телевизия от на цена от 4,99 лв. с ДДС на месец.

Коментари по темата: „Виваком въвежда услуга IPTV мобилност”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    А ПРИ МЕН ВОЛТЕ РАБОТИ ЧУДЕСНО И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ПРОСТО СЛЕДВАХ СТЪПКИТЕ ВИВАКОМ СУПЕР ОПЕРАТОР

  2. Някой

    От Булсатком не става нищо! Незнам какво даже го споменаваш

  3. ГОЛЕМ ЧЕП

    Уплашиха се поради факта че на БГ пазара навлиза нов сателитен оператор (neosat),с много по големи възможности за доставяне на количество и качество ТВ програми.А най големия за момента (bulsatcom) от години предлага на своите абонати без доплащане да гледат навсякъде където има интернет тв през android приложението си !

  4. ха

    Май Виваком се опитват да разкарат дребните LAN доставчици, които не могат да си позволят много бърз интернет. Така с тази инициатива на Виваком клиентите ще им създадат толкова голям трафик, че ще им “запушат” сървърите на доставчика. Така всички потребители ще изпищят, а не само закачилите се по предложението на Виваком. Достъпът до интернет ще стане супер тромав, а самата телевизия на Виваком почти няма да може да се гледа…

  5. 123

    То не е ясно дали ще пуснат изобщо за всички. Иначе си намираш познат с телефон: Huawei p20, p30 Samsung Galaxy S8,S9, слагаш твоята карта и активираш с СМС. После като върнеш картата на твоя телефон си стои активирана. Разбира се трябва да активираш на твоя телефон voip, не става автоматично. Тествано е с множество Xiaomi и работи без проблем 🙂

  6. Наско

    На мен ми пуснаха voLTE, но прекъсва и спрях да го ползвам. Не съжалявай.

  7. Anonymous

    Сaмо дъpжавните служители имат време и интернет да разкачват lan.

  8. unabomber

    Чудят се каква простотия да измислят, от която я се възползват 0.01% от потребителите им, я не. А аз от година чакам да ми пуснат VoLTE на смартфона, че да се почувствам и аз като в 21 век.

Коментар