М-Тел пуска 3G услуга за хора с увреден слух

Мобилтел разработи специален промоционален тарифен план за хората с увреден слух. Чрез него компанията ще се опита да повиши ефективността на комуникацията помежду им, използвайки предимствата на новата 3G мрежа.

С М-Тел Extra и 3G мобилен телефон хората с увреден слух могат да провеждат видео-разговор, като използват свободно жестомимика. При месечна такса от 18 лева, абонатите получават 60 безплатни минути за видео-разговори на месец, както и 100 безплатни SMS до всички мобилни мрежи в България. Те разговарят помежду си за 18 ст./мин. в мрежата на Мобилтел, а обажданията към другите мобилни оператори струват 48 ст./мин.

Клиентите на М-Тел, които ползват друг тарифен план или Prima карта, могат да се прехвърлят към специалния абонаментен план М-Тел Extra. Всеки, който се възползва от офертата, може да закупи още 2 SIM карти със същия абонаментен план.

За да ползват предимствата на новото предложение, хората с увреден слух е необходимо да предоставят единствено експертно решение на ТЕЛК.

Мобилтел вече предлага на пазара и промоционална оферта за 3G телефон Sony Ericsson K600i с 600 безплатни минути за видео-разговори. Телефонът е с цена от 299 лева, но може да бъде закупен и на изплащане за 24 месеца по 11.10 лева при първоначална вноска от 59 лева.

Коментар