Yobekan KV-11 – безконтактен цифров термометър

Yobekan KV-11 мери температурата за 2 секунди и я показва на 3-цветен дисплей

Покрай пандемията хората започнаха да си мерят по-често температурата. Затова и търсенето на термометри се покачи, като се наблюдава засилен интерес към безконтактните устройства за бързо измерване на телесната температура.

Практичен, универсален безконтактен термометър предлага глобалният онлайн магазина Cafago – моделът Yobekan KV-11 струва само $20,55 и се доставя безплатно до клиентите. Това е инфрачервен термометър за измерване както на телесна температура на деца и възрастни, така и на температурата на нещата около нас – храна, напитки и стайна температура – в градуси по Целзий и Фаренхайт.

Термометърът е подходящ за измерване на температура на деца и възрастни

Yobekan KV-11 е портативно цифрово устройство, което е изключително лесно за използване и дава резултат с висока точност. Просто го доближавате на разстояние 2-5 см от челото или обекта, чиято температура искате да измерите, натискате спусъка, подобно на пистолет, и само за 2 секунди устройството дава резултат – температура с точност 0,2 градуса по Целзий.

Използването на Yobekan KV-11 е безопасно, тъй като термометърът работи с инфрачервени лъчи, без контакт с човека или обекта и се изключва автоматично. Резултатът от измерването се показва бързо в цифров вид, за около 2 секунди след натискане на спусъка, на трицветен LCD дисплей: в зелено за  нормална температура ≤37,3℃, оранжево при температура в диапазона 37,4℃<T<38.0℃ и червено с аларма, когато градусите са опасно високи – ≥38.0℃.

Yobekan KV-11 може да мери температурата и на обекти – вода, храна, помещения…

Този термометър е с универсално приложение, тъй като може да работи в два режим: измерване на телесна температура и температура на обекти, вкл. вода и други напитки, храна и стайна температура. Нещо повече, предвидена е и функция за запомняне на до 32 групи данни от измервания, което прави уреда подходящ за групови измервания в офиси, училища, търговски центрове и др.

Yobekan KV-11 е компактен и прецизен. Поддържа диапазон на измерване от 32 до 42,5℃ (89,6~108,5℉) с резолюция 0,1℃ и точност ±0,2℃/0,4℉ и ±0,3℃/±0,5℉ извън диапазона 35~42℃. Разстоянието за точно измерване е от 3-5 см. Термометърът генерира резултата само за 2 секунди и се изключва автоматично след около 15 секунди.

Дисплея на Yobekan KV-11 показва резултата от измерването в различни цветове

Устройството, предлагано от глобалния онлайн магазин Cafago, се захранва от две стандартни батерии AAA (не са включени в комплекта) и тежи 104 грама. Работи нормално при температури от 10 до 40℃. Освен термометъра в комплекта е налично и ръководство за потребителя.

Yobekan KV-11 е достъпно устройство за моментално измерване на температура

Купи: Безконтактен цифров термометър Yobekan KV-11 за $20,55 и безплатна доставка

Коментар