Faladdin – AI приложение за гадаене на кафе

Приложението Faladdin заменя гадателите на кафе с изкуствен интелект
(снимка: Faladdin)

Мобилно приложение за гадаене на кафе с елементи на изкуствен интелект прави фурор в Турция. Над 10 милиона потребители на Android са го изтеглили до момента, според статистиката в онлайн магазина Google Play.

Гадателите са доста популярни в Турция, а новото смартфон приложение Faladdin се явява модерна форма за гледане на кафе, без да създава отделна индустрия – тя вече е достатъчно добре развита в южната ни съседка

Според автора на проекта Сертах Ташделен, приложението съчетава „дълбоко учене и мистични дисциплини, произлезли от древността – таро, астрология, ясновидство и разказване на съдбата”.

За изключителната популярност на Faladdin свидетелства фактът, че Android приложението е на първо място по изтегляния в Google Play, изпреварвайки дори основен играч като Tinder в категорията лайфстайл.

Смартфон приложението Faladdin е достъпно за Android и iOS устройства
(снимка: Faladdin)

Ежедневно потребителите зареждат в приложението повече от 1 милион снимки на чаши за кафе, по които изкуственият интелект „разказва съдбата”. За три години Faladdin е изтеглено повече от 10 милиона пъти в Google Play. Достъпно е и за iPhone/iPad.

Даунлоуд: Faladdin за Android; Faladdin за iOS

Коментари по темата: „Faladdin – AI приложение за гадаене на кафе”

добавете коментар...

  1. Yuri Elinger

    Интересно,ще опитам.

  2. Смяяяхх

    Ако им качат приложение и за обрязване, ще имат до живот сигурни потребители!
    Мъже …само 🙂

Коментар