Инфодизайн ще разпространява защитните решения ITsMine

Необходимостта от защита на данните нараства на фона на постоянно увеличаващия се брой пробиви
(снимка: CC0 Public Domain)

ITsMine, компания за киберсигурност, фокусирана в защитата на корпоративни данни с помощта на изкуствен интелект, избра Инфодизайн за доверен дистрибутор на портфолиото си от решения на пазарите в България и Румъния.

Революционната DLP технология ITsMine Beyond DLP защитава организациите напълно автоматично, както от вътрешни, така и от външни заплахи. Независимо дали данните се съхраняват в локалната мрежа или в облачни инфраструктури, ITsMine дава видимост, предоставяйки ключова информация при пробив.

Разкривайки 4,1 млрд. записа само за първото полугодие на 2019 година (според Forbes), решенията на ITsMine са добре позиционирани да посрещнат и отговорят на нарастващата необходимост от защита, на фона на постоянно увеличаващия се брой пробиви.

В рамките на партньорството Инфодизайн ще представя и разпространява на българския и румънския пазар решенията, които са част от корпоративното портфолио на ITsMine, уточниха от дистрибутора.

„Вярваме, че защитата на информацията е критично звено за всяка организация. Досега подобни решения бяха или неимоверно скъпи или трудни за имплементация. С ITsMine интеграцията е изключително бърза и лесна, а с използваните изкуствен интелект и поведенчески анализ прихващането на злонамерени действия става с лекота”, сподели Надежда Еремиева, управител на Инфодизайн България.

Компанията планира стартова серия от представяния под формата на уебинари, като решенията ще бъдат достъпни за закупуване и тест през партньорската мрежа на дистрибутора.

Софтуерът на ITsMine защитава автоматично от вътрешни и външни заплахи
(снимка: ITsMine)

„В наши дни компаниите третират вътрешните и външните заплахи по един и същи начин, докато в действителност те са много различни”, коментира Кфир Кимхи, CEO на ITsMine. „Вътрешните заплахи не могат да бъдат предотвратени със защитни механизми. Нещо повече, за да защитят данните си, компаниите трябва да предприемат нападателен подход. Щастливи сме, че с помощта на Инфодизайн ще достигнем и до пазара в Източна Европа и очакваме с нетърпение старта на нашето сътрудничество”.

ITsMine е основана през 2017 г. от екип експерти по архитектура на киберсигурността, хакери, предприемачи и опитни софтуерни разработчици. Мисията на компанията е да защитава проактивно и автоматично корпоративните данни, като едновременно с това гарантира съответствие.

DLP решението от ново поколение сигнализира и предоставя ключови доказателства, дори и при изтичане на данни. Лесно за имплементация, прозрачно за потребителите и ИТ екипите, решението на ITsMine не изиска инсталация на агент на всяко крайно устройство.

Коментар