ONEBOT S6 – „леопардът” на електрическите велосипеди

ONEBOT S6 е достъпен в няколко цвята за различни вкусове

Той има спортен дух, сгъва се лесно, стои стабилно на пътя и изминава дълги разстояния с едно зареждане на батерията. Прилича на бягаш леопард, а качествената изработка допълва усещането за мощ и здравина.

Говорим за електрическия велосипед ONEBOT S6 Portable Folding Electric Bike, предлаган в момента на привлекателна цена от $615,99 с купон за отстъпка GKB413S в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от склад в Полша. Достойнствата на това еко-возило са много и напълно биха оправдали инвестицията в него.

ONEBOT S6 е компактен и сравнително лек е-велосипед

„Бягащият леопард” разчита на безчетков мотор с мощност 250W, за да развие максимална скорост 25 км/ч. Литиево-йонната батерия с капацитет 36V/6,4Ah осигурява на е-колелото пробег до 50 км при асистирано каране – предостатъчно за няколко излизания в града по работа, до училище, за пазаруване или за „разходки” в парка.

ONEBOT S6 се слави с отличното си качество. Направен от здрава магнезиева сплав, е-велосипедът може да издържи човек с тегло до 120 кг, което го прави универсално превозно средство за хора от различни възрасти и с различни „габарити”. Междуосието е близо метър (950 мм).

ONEBOT S6 има дизайн на бягащ леопард

Самото колело е сравнително леко – тежи 18,5 кг и се отличава с компактни размери. В нормално състояние има размери 1330x580x1040 мм, но можете лесно да го сгънете чрез магнитен механизъм, за да се свие до само 800x430x540 мм и така става лесно преносимо в багажника на кола, в автобуса или метрото, а освен това можете да го съхраняване в по-малко пространство.

ONEBOT S6 е добре подсигурен и комфортен електрически велосипед. Моделът е оборудван с предни и задни двойни дискови спирачки, които обезпечават безопасно каране (спирачният път е 5 метра). Освен това велосипедът има ярък преден фар за сигурно колоездене нощем. Задният амортисьор прави карането по-удобно по неравен път.

ONEBOT S6 се привежда в сгънат вид за броени секунди

Е-колелото поддържа няколко режима на каране – нулев (без електрическа мощност), ниска скорост – 15 км/ч, средна скорост – 20 км/ч и висока скорост – 25 км/ч, които се превключват от предния панел, който показва също важна информация като изминато разстояние, скорост и състояние на батерията.

ONEBOT S6 разполага с двойни дискови спирачки на колелата и заден амортисьор

„Леопардът” е достъпен за поръчки в три цвята – черен, бял и розов, за да отговори на различни предпочитания. В комплекта освен самото е-колело с вградена батерия влизат още зарядно устройство и ръководство за потребителя.

Купи: ONEBOT S6 Portable Folding Electric Bike – на цена от $615,99 с купон за отстъпка GKB413S и безплатна доставка от склад в Полша

Коментар