Samebike MY-SM26 Ebike – мощен е-велосипед с голям пробег

Мощният е-велосипед Samebike MY-SM26 Ebike е идеален за градско каране

След кратко затишие през зимата, електрическите велосипеди отново плъзнаха по улиците в градовете и планинските пътища. Ако ви предстои покупка на такова возило за първи път или искате да замените старото си колело с ново, разглежданият тук модел може да ви заинтересува с отличните си характеристики.

На цена с отстъпка се предлага в момента Samebike MY-SM26 Ebike – мощен електрически велосипед с голям пробег, който струва €574,99 след купон за отстъпка RTXSW3 в глобалния онлайн магазин Cafago и се доставя безплатно от европейски склад. Подходящ е за градско пътуване до работното място, учебното заведение, за пазаруване или просто за разходка на колела в парка.

Дисплеят отпред на Samebike MY-SM26 Ebike показва в реално време важните данни за карането

Този е-велосипед е изработен от алуминиева сплав, която е достатъчно здрава, за да издържи натоварване до 150 кг, което го прави удачен избор и за хора с по-голямо тегло. Мощният 350W безчетков мотор е способен да поддържа максимална скорост от 30 км/ч, а батерията осигурява пробег от 35-40 км в електрически режим.

Всъщност, Samebike MY-SM26 Ebike поддържа четири режима на каране. Както вече казахме, в напълно електрически режим колелото може да измине 35-50 км, докато в т.нар. асистиран режим (с подпомагане с педали, или PAS) пробегът се увеличава до 70-80 км. Режимът само на педали влиза в действие, ако търсите спортно изживяване или вече нямате заряд в батерията. И накрая е режимът бутане за случаите, когато това се налага.

Samebike MY-SM26 Ebike е направен от здрави материали и механизми за безопасно каране

Велосипедът е оборудван с издръжлива литиева батерия 48V 8AH 2000mah 13S4P 18650, която с едно зареждане поддържа пробег от 35-40 км в напълно електрически режим и до 70-80 в подпомогнатия от педалите PAS режим. Презареждането на батерията до пълния капацитет отнема 4-6 часа.

Samebike MY-SM26 Ebike има големи, яки гуми 26,0х1,95 инча за стабилно каране. Безопасността е подсигурена от предна и задна двойна дискова спирачна система. В допълнение, амортисьорната предна вилка намалява сътресенията и реагира на различни пътни условия. Супер ярък LED фар осигурява безопасно нощно каране.

Samebike MY-SM26 Ebike разполата със супер ярък LED фар за нощно каране

Като водач на това е-колело ще имате винаги под око важните данни за карането. Централният дисплей с фонова светлина, разположен отпред на кормилото, показва в реално време скоростта, заряда на батерията, пробега, предавките и данни от диагностиката на неизправности.

Не на последно място, Samebike MY-SM26 Ebike предлага удобството на регулиреумата седалка – тя може да се настройва по височина в диапазона 82-102 см. Велосипедът тежи около 21 кг и може да катери наклон до 25°. Освен това е водоустойчив по стандарта IP64.

Батерията на Samebike MY-SM26 Ebike осигурява пробег до 35-40 км с едно зареждане

Можете да купите е-колелото изгодно тук: Samebike MY-SM26 Ebike – за €574,99 след купон за отстъпка в RTXSW3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Комплектът включва самия е-велосипед, зарядно, инструменти и документация. 

Коментари по темата: „Samebike MY-SM26 Ebike – мощен е-велосипед с голям пробег”

добавете коментар...

  1. Сериозно

    Стига с тия ментаци. От Китай само тигрова мас и нищо друго не е ама с никакво качество.
    Кога свършиха в България главините с ос която е с гайки 2007 година ли беше непомня – а тея направили даже и на ток.
    Спрете да мамите народа ще ви намразят и ще си останете без публика.
    Сериозно.

  2. Многознайко

    А петле за 1100 лв. пее за 1100 лв. 🙂

  3. Мимоходом

    Петле за 5лв пее като петле за 5лв!

Коментар