Новият Eleglide M2 идва в Европа – този е-велосипед е за отличници 

Електрическият велосипед Eleglide M2 е мощен, издръжлив и удобен за каране

Брандът за електрически велосипеди Eleglide пуска нов модел на пазара с характеристики, които го позиционират като висококласно превозно средство. Европейската премиера на Eleglide M2 започва на 11 юни с отстъпка в цената. 

Новият Eleglide M2 вече е достъпен за поръчки от европейски склад на онлайн магазина Geekbuying. Моделът се предлага с отстъпка от €50 – на цена от €849,99 вместо €899,99 и подарък смарт гривна Mi Bnd 8 за първите 50 купувачи. Промоцията ще продължи от 11 до 25 юли.

Eleglide M2 разполага с пневматично окачване, което омекотява ударите при неравни терени

Този е-велосипед за “отличници” идва с мощен двигател и батерия с голям капацитет. Безчетковият мотор може да достави въртящ момент от 55 Nm и да достигне максимална моментна мощност от 570 W. Задвижван с такъв силен мотор, M2 е способен да развие до 25 км/ч.

Сменяемата литиево-йонна батерия от 15 Ah осигурява пробег на Eleglide M2 до 125 км с едно зареждане при асистирано каране (с помощта на педалите), което обикновено се практикува при дълго пътуване. От производителя уточняват, че този пробег може да се постигне при идеални условия – тегло на колоездача до 75 кг, прав път, без изкачване на наклони и постоянна скорост от 15 км/ч.

Eleglide M2 е оборудван с големи и широки пневматични гуми

Друго достойнство на Eleglide M2 са големите, широки пневматични гуми 27,5″x2,4″, които позволяват на ездача на преодолее с лекота препятствията по пътя. Пневматичните гуми осигуряват по-добро сцепление за гладко и удобно каране, дори по неравен терен. Нещо повече, изпъкналата повърхност на гумата драстично намалява ударите, причинени от неравностите по пътя, което прави карането още по-приятно.

Електрическият велосипед Eleglide M2 е оборудван с професионална скоростна кутия Shimano, с 3 предавки отпред и 8 предавки отзад за бързо и безпроблемно каране. Моделът поддържа 5 нива на подпомагане с педалите – 12, 16, 20, 23 и 25 км/ч – и режим със скорост 6 км/ч, при който можете без усилие да ходите с велосипеда.

Сменяемата батерия на Eleglide M2 осигурява пробег до 125 км при подходящи условия

В новия си е-велосипед Еleglide набляга също на хидравликата, включително на окачването и дисковите спирачки. Смята се, че хидравличното окачване е по-отзивчиво от другите системи за окачване, като осигурява по-гладко возене. А с функцията за блокиране можете да заключите окачването с цел бързо каране по равни пътища и да го отключите за удобно пътуване по неравни пътеки.

Хидравличните дискови спирачки, от своя страна, предлагат по-добър контрол и увеличена спирачна сила. Те разсейват топлината по-равномерно и са склонни да издържат по-дълго от традиционните механични спирачки, изтъкват от производителя. За безопасност на пътя с Eleglide M2 допринасят яркият преден фар и отразяващата червена светлина отзад на велосипеда.

Можете да управлявате Eleglide M2 удобно чрез мобилно приложение

Притежателите на Eleglide M2 могат да разчитат на интелигентен LCD панел и контрол на е-велосипеда чрез мобилно приложение. Дисплеят информира за всички важни подробности, като скорост в реално време, разстояние на пътуване и оставащ заряд на батерията. Направо от дисплея можете да превключвате нивата на подпомагане с педали, да активирате режим на ходене и други функции.

Освен това можете да управлявате Eleglide M2 от своя телефон чрез смарт приложението на Eleglide. То ще  позволи да активирате повече функции, включително заключване на велосипеда, задаване на парола и регулиране на времето за изчакване на екрана, което прави карането по-интелигентно и лесно.

LCD дисплеят показва нагледно важната информация за колелото и пътуването

Можете да купите новия е-велосипед на промоция тук: Eleglide M2 Electric Moped Bike  – за €849,99 вместо за €899,99 и подарък смарт гривна Mi Band 8 (за първите 50 купувачи). Отстъпката от €50 е валидна за периода от 11 до 25 юли. Доставката е безплатна от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар