E-велосипеди ENGWE със €70 отстъпка в Geekbuying

Е-велосипедите ENGWE се предлагат тази седмица с отстъпка от 70 евро

Ако е дошъл моментът да се сдобиете с електрическо возило на две колела, едно предложение на глобалния онлайн магазин Geekbuying изглежда доста привлекателно. Всички модели електрически велосипеди и скутери с бранда ENGWE се предлагат сега с отстъпка от 70 евро.

В рамките на Mega Sale кампания, която тече този месец, Geekbuying обяви специални отстъпки за е-велосипедите ENGWE. Тази седмица, в периода от 27 до 31 март, можете да купите електрическо колело или електрически скутер с внушителна отстъпка от €70 с купон 7VAWJAO7 при пазаруване от ЕС.

По същия начин ще получите отстъпка от $70 с купон 7VAWPPXO при пазаруване от САЩ. В допълнение, при плащане през системата PayPal купувачите получават още $25 отстъпка при поръчка на стойност над $700. Можете да разчитате и на отстъпка от £70 с купон 7VAWUI9P при пазаруване от Обединеното кралство.

Купоните важат за цялата гама модели на ENGWE, включително сгъваеми и несгъваеми електрически велосипеди, градски и за планинско катерене, с различни размери на гумите и мощност на двигателя и т.н.

В допълнение, ENGWE предлага и аксесоари към своите електрически возила, като например приспособления за смартфон, чанти, заключване и помпа. В офертата ще намерите и няколко модела батерии за е-колелетата и скутерите.

ENGWE е сериозен играч на пазара с качествени продукти, за което свидетелстват и цените. Най-евтиното предложение е за сгъваем е-велосипед ENGWE T14 Folding Electric Bicycle с 14-инчови гуми, 250W мотор и батерия 48V 10Ah, който развива 25 kм/ч. Цената на модела е €549.

ENGWE T14 Folding Electric Bicycle

В средния ценови клас най-достъпен е сгъваемият е-велосипед ENGWE C20 Pro Folding E-bike с 20-инчови гуми, мотор 250W, батерия 36V 15.6Ah, скорост до 25 км/ч и максимален пробег 60 км. Този модел струва €949.

ENGWE C20 Pro Folding E-bike

Повечето от останалите е-велосипеди са на цени над 1200 долара, като има и модели, които достигат близо 2300 долара. Например, сгъваемият е-велосипед ENGWE ENGINE Pro Folding Electric Bicycle има 20-инчови гуми, мощен двигател 750W, батерия 48V 16Ah, развива максимална скорост, а пробегът достига 120 км. Цената на модела е €1429.

NGWE ENGINE Pro Folding Electric Bicycle

За любителите на планинското яздене е интересен моделът ENGWE M20 Dual Battery Mountain E-Bike, който има две батерии 48V 2*13Ah, 20-инчови гуми, мощен мотор 750W и развива максимална скорост 45 км/ч. Този е-велосипед струва €1599.

Особено изгодни като цени са предложенията за покупка на две е-колелета от един модел. Така например, 2 броя ENGWE EP-2 Pro Electric Bicycle струват в комплект €1948 евро, докато единичната цена такъв е-велосипед е €1229. Това е модел с 20-инчови гуми, мотор 750W, батерия 48V 13Ah, скорост до 35 км/ч и пробег до 100 км.

ENGWE EP-2 Pro Electric Bicycle

Всички закупени е-велосипеди се доставят безплатно от европейски склад на Geekbuying в рамките на няколко работни дни, или от склад от САЩ и Обединеното кралство, в зависимост от поръчката.

Коментари по темата: „E-велосипеди ENGWE със €70 отстъпка в Geekbuying”

добавете коментар...

  1. r/bulgariaeu

    Не е верно за 2 км – на китайски фет байк, пак със резба ми се е изкривявала задната ос за 1000 м. Качеството им е покъртително. Както каза потребителя преди мен – не си го причинявайте.

  2. Истина

    И колко пъти на ден сменяш задната ос заради изкривяване щото умниците сложили 8 венци на резба а не на шлиц? Последното е в маунтинбайковете от поне 20 години ако не броим ментетата на китайците и българите.
    По ефтино и изгодно е тротинетка на таз цена защото няма да се прецака на първите 2км. Повтарям 2 (два) километра.

Коментар