Xiaomi HIMO H1 – този сгъваем е-велосипед се побира в раница

В сгънато състояние Xiaomi HIMO H1 може спокойно да се вмести в раница

На пазара за електрически велосипеди има един необикновен модел. Той е толкова гъвкав като конструкция, че можете да го сгънете и носите в раница, като същевременно е мощен и издръжлив.

Това е моделът Xiaomi HIMO H1, който реализира напълно концепцията за портативен, сгъваем електрически велосипед с размерите на книга. Още по-добрата новина е, че колелото се предлага на достъпна цена – за €289,99 с купон за отстъпка NNNHIMOH1EU в глобалния онлайн магазин Geekbuying, където са налични и много други модели на електрически велосипеди и скутери от различни марки.

Xiaomi HIMO H1 прилича на е-скутер, но с удобствата на истински велосипед

Не може да се очаква, че Xiaomi HIMO H1 е много мощен велосипед, предвид компактните му размери. Гумите са малки, подобни на тези в е-скутерите. Но той е изключително удобен за използване, пренасяне и съхранение. Със сигурност няма да се уморите да го карате, дори цял ден, тъй като  поддържа три режима – чисто електрически, мотопед и педали.

Целият велосипед е изработен от алуминиева сплав, благодарение на което теглото му е само 13 кг. Може да се сгъва в различни форми и да се пренася  в раница, например. Дори седалката със силиконова възглавница е сгъваема. А разстоянието между седалката, кормилото и педалите е изчислено така, че ездачът – независимо дали дете или възрастен – да се чувства комфортно.

Въпреки компактните си размери, Xiaomi HIMO H1 може да вози и малки, и големи

Отпред на кормилото е разположен HD цифров дисплей, който е водоустойчив. Той показва във всеки момент скоростта, нивото на заряд на батерията и изминатото разстояние. Наличен е също индикатор за включени светлини и друг, който се активира при грешки.

Управлението на Xiaomi HIMO H1 е максимално улеснено. Системата се задейства с бутон за стартиране и друг, който е многофункционален. Отпред е разположен мощен LED фар за нощно каране без проблеми. От дясната страна на кормилото е “газта”, а отляво се намира електрическата спирачка.

LED дисплеят на кормилото показва най-важните данни като скорост, батерия и разстояние

Що се отнася до гумите, те са малки – 6-инчови, направени от устойчив каучук. Велосипедът работи с безчетков мотор, поставен на задното колело, който е с мощност 180W. Това позволява на велосипеда да развие максимална скорост от 18 км/ч.

Въпреки компактните си размери и малко тегло, HIMO H1 може да издържа натоварване от 90 кг. Нещо повече, този е-велосипед е способен да изкачва терени с наклон до 15 градуса. А по отношение на пробега, колелото изминава до 30 километра с едно зареждане, което е достатъчно за нуждите на повечето градски хора.

Сгънат, с тегло от само 13 килограма, Xiaomi HIMO H1 е удобен за пренасяне

Няколко думи и за батерията. Тя е литиево-йонна с капацитет 6000 mAh. При зареждане (стандартно 100-240V) трябва да се извади, което е лесно действие и дори удобство, тъй като не е необходимо да се носи цялото колело до контакта. Пълното зареждане отнема между 3 и 4 часа.

Ако този е-велосипед ви грабва с необикновения си дизайн и характеристики, можете да го купите сега на изгодна цена тук: Xiaomi HIMO H1 Smart Folding Electric Bike – за €289,99 с купон за отстъпка NNNHIMOH1EU от онлайн магазина Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад.

Коментар