Tronsmart Apollo Bold – страхотни стерео слушалки

Безжичните слушалки Tronsmart Apollo Bold впечатляват с качество и удобство

Безжичните слушалки-тапи станаха изключително популярни, благодарение на удобството, което предлагат на смартфон поколението, и напредналите технологии за качество на звука. Цените им варират в широки граници, но за един капризен меломан място за компромиси няма.

Страхотен, истински стерео звук обещава моделът Tronsmart Apollo Bold на един от водещите производители на пазара за аудио продукти. Bluetooth слушалките се предлагат в момента на специална цена от $84,99 с купон за отстъпка TSBOLD03 в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна DHL доставка от склад в Чехия.

В момента тече кампания и за други аудио „бижута” на Tronsmart, включително безжични слушалки и аудио колонки, като купувачите могат да се възползват от различни купони за отстъпка, в зависимост от стойността на продукта, който са избрали.

Оборудвани с хибридна технология за активно шумопотискане (ANC), която редуцира шума с до 35dB, флагмански чип Qualcomm QCC5124, технология Qualcomm aptX, 6 микрофона и технология Truewireless Stereo Plus, Tronsmart Apollo Bold възпроизвеждат страхотен звук със стерео качество.

Хибридната ANC технология, съчетана с 6 микрофона, елиминира шумовете от всеки ъгъл, като така постига 360-градусов ефект на чист звук. В допълнение, вграденият Qualcomm аудио чип QCC5124 и графеновите драйвери с Qualcomm aptX декодиране обезпечават възможно най-качествения звук.

Технологията за шумопотискане осигурява кристално чист звук в ушите

Слушалките използват технология TrueWireless Stereo Plus за първокласно стерео, без никакви закъснения. За разлика от други стерео решения, Stereo Plus технологията предава сигнала към двете „тапи” синхронно, а не от едната към другата, което елиминира закъснението.

С едно зареждане можете да слушате до 10 часа музика с Tronsmart Apollo Bold, а ако разчитате и на зарядната кутийка, с която се доставя този впечатляващ аудио продукт, ще имате до 30 часа време за любимата си музика. Самото зареждане на кутията става удобно с Type-C кабел. Когато сте нетърпеливи да сложите тапите на ушите си, знайте, че само 10 минути зареждане ще ви осигурят 1 час време за слушане на музика.

Синхронното предаване на сигнала към двете тапи елиминира закъснението

За стабилната безжична връзка допринася и специалната антена с лазерно насочване. Управлението на слушалките е само с докосване, докато са прилегнали удобно на ушите – можете да регулирате силата на звука, да прескачате напред и назад в музикалната листа, да приемате обаждания от телефона, да спирате и пускате слушалките, да активирате гласов асистент.

Освен всичко дотук, Tronsmart Apollo Bold са и водо- и прахоустойчиви слушалки, според изискванията на стандарта IP45. Бъдете спокойни, няма да се повредят от пръските вода и песъчинките, докато сте на плажа.

Зареждането на кутийката става бързо и удобно с реверсивния Type-C кабел

Не на последно място, от септември за слушалките ще бъде налично и мобилно приложение за по-интелигентната им употреба. То ще добави функции като обновяване „по въздуха”, превключване на екулайзер ефекти и персонализиране на сензорния контрол.

Избирайки този продукт, ще се забавлявате навсякъде и по всяко време с първокласно аудио изживяване.

Купи: Tronsmart Apollo Bold – на цена от $84,99 с купон за отстъпка TSBOLD03 (спестявате $10) и безплатна DHL доставка от Чехия. Със скромно доплащане можете да се подсигурите със застраховка на доставката ($2,88) и локална услуга за връщане ($2,99).

Коментар