Logitech променя усещането за гейминг

Геймърски слушалки Logitech G733 отразяват света на играещия
(снимка: Logitech G)

Logitech G въвежда на пазара нова колекция от продукти за игри, които ще дадат възможност на геймърите да изразят по-добре себе си. Централно място в серията Logitech G-Series Color Collection заемат безжичните слушалки G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, допълнени от мишките G102 и G305 и клавиатурата G915 TKL.

Сивият, белият и черният цвят досега доминираха в гейминг индустрията – от аксесоарите до опаковката на продуктите. Но с разширяване на игрите към повече различни потребители, персоналното изразяване в това общество също се променя.

Logitech G733 имат меки двуслойни наушници от мемори пяна
(снимка: Logitech G)

Благодарение на социалните медии, създаваното от потребителите съдържание и главоломното увеличаване на стрийминга, оборудването на творците и стаите за игра все повече попадат в кадър. Това насърчава геймърите да вложат повече усилия в подбора на използваните цветове и тяхното значение за индивидуалния им стил и характер.

Инвестицията в заобикалящата среда, която да отразява вътрешните възгледи, води до по-потапящо геймърско преживяване и новата колекция Logitech G Color Collection ще подсили този ефект. С четири живи цвята, новите геймърски слушалки G733 отразяват света на играещия.

Новите безжични слушалки G733 са налични в множество цветове
(снимка: Logitech G)

G733 идват в избор от бяло, синьо, лилаво и черно. Те тежат само 278 грама, предлагат нови цветни, обръщащи се възглавници на лентата за глава и меки двуслойни наушници от мемори пяна, които следват формите на главата и превръщат модела в един от най-комфортните, които Logitech G (геймърската марка на Logitech) някога е разработвала.

В допълнение на G733, компанията разкри и колекция от цветово-координирани ленти за главата заедно с весели покрития за микрофона, които са съвместими с всички насочени микрофони на слушалките Logitech G.

Геймърите могат да избират от черна и бяла версия на клавиатурата Logitech G915
(снимка: Logitech G)

Освен G733 геймърите могат да избират от черна и бяла версия на клавиатурата Logitech G915 TKL Wireless Mechanical Gaming Keyboard, както и черни, бели, сини и лилави версии на мишките Logitech G102 Gaming Mouse и G305 Wireless Gaming Mouse.

Новите геймърски продукти се очакват на българския пазар през септември 2020 г. Слушалките Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset идват на цена от от 299,99 лв. с ДДС. Комплектът от пет забавни покрития за микрофона за персонализиране струва 19,99 лв.

Мишките G102 и G305 идват в черни, бели, сини и лилави версии
(снимка: Logitech G)

Цената на клавиатурата G915 TKL Gaming Keyboard е 449,99 лв., а гейминг мишката Logitech G305 ще се продава за 119,99 лв. Втората мишка от серията, Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse, струва 59,99 лв.

Коментари по темата: „Logitech променя усещането за гейминг”

добавете коментар...

  1. :o)

    Това геймърите са големи балъчета 🙂

    500лв за клавиатура баси мамата… 🙂 С Клавиатура за 50лв…дали не може да се играе?

  2. Blah

    Хубаво пускат нови продукти, ама да си бяха оправили и HOTAS линията, че в момента няма свестен модел в средния клас.

Коментар