Clownfish for Skype – превежда съобщенията на желания език

Clownfish е инструмент за всеки, който комуникира с чужденци и се нуждае от езикова помощ
(графика: Shark Labs)

Clownfish for Skype е мощен инструмент за потребители, които често чатят с хора от други държави. Тъй като не винаги е възможно да се намери общ език, това приложение може да помогне чрез незабавно превеждане на съобщенията.

Можете да използвате този инструмент за превод на изходящите съобщения, така че получателят да ги чете на родния си език. За да преведе вашите съобщения, програмата използва услуги от Google, Babylon, Bing и други инструменти за онлайн превод.

Clownfish for Skype може да използва и речник за проверка на правописа на съобщенията, преди да ги изпрати. Речниците не са включени в стандартната инсталация, но са достъпни за изтегляне от уебсайта на разработчика.

Естествено, входящите съобщения също могат да бъдат преведени на определен език, който поназнайвате. Това ще ви е от полза, когато не сте сигурни за значението на определена дума или фраза.

Освен превода на съобщения, Clownfish изпълнява и други задачи, за да подобри Skype преживяването. Приложението може да ви уведоми с имейл известия за активността на определен потребител и да излъчи съобщение до всички лица от вашия списък с контакти.

Clownfish включва голям брой шаблони за съобщения, които можете да изпратите на приятелите си през Skype. Ако се нуждаете от съвети за започване на разговор или за поздравяване на някого за рождения му ден, това приложение има интересни предложения.

В заключение, Clownfish for Skype е много полезен инструмент за всеки, който комуникира с чужденци в Skype и се нуждае от езикова помощ.

Даунлоуд: Clownfish for Skype

Коментар