CLICO България обяви нов търговски директор

Магдалена Гамишева е новият търговски директор на CLICO България
(снимка: CLICO България)

ИТ дистрибуторът CLICO България обяви назначаването на Магдалена Гамишева на длъжността търговски директор. Тя има повече от 15 години опит в сферата на продажбите и продуктовия мениджмънт в ИТ сектора.

От две години Магдалена е част от екипа на CLICO, като до този момент е заемала длъжността продуктов и търговски мениджър, с изпълнени проекти в различни направления, част от които финанси, телеком, производство и публичен сектор.

Преди това е работила в системен интегратор и дистрибутор на ИТ хардуер и софтуер. Следвала е „Информационни технологии” в СУ „Св. Климент Охридски” и „Маркетинг” в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг. Има редица сертификати от водещи технологични компании.

„В последните две години Магдалена допринесе много за популяризирането на продуктите и услугите, предлагани от CLICO България на нашия пазар, като отбелязахме ръст на продажбите в размер на 51,2%. Така че новата ѝ длъжност беше едно логично продължение”, коментира назначението Александър Стаменов, регионален мениджър в CLICO България.

Коментар