7sport.net: Palms Bet с интересни предложения за неделните мачове

Напрежението в дербито Локомотив (Пловдив) – ЦСКА ще бъде високо

В неделния ден българското първенство предлага два много атрактивни двубоя. Първо от 18:45 коравият отбор на Черно море посреща отлично играещия Арда. Късният мач пък, от 21:00, Локомотив (Пловдив) е домакин на ЦСКА. Христо Крушарски отказа да отложи двубоя, което още повече ще повлияе на напрежението в дербито.

Черно море – Арда

До момента „моряците” са едно от разочарованията на сезона. Момчетата на Илиян Илиев имат само една победа, при това срещу тоталния аутсайдер Етър. „Зелено-белите” записаха и два равенства, срещу евроучастниците Славия и ЦСКА. В последните си 4 мача „зелено-белите” взеха само една точка (при домакинското равенство с ЦСКА). Те загубиха с 4:1 от Лудогорец, 2:1 от Локомотив (Пловдив) и 4:0 в последния кръг от заемащия първо място Берое.

Арда пък играе доста приятен футбол и се намира на трето място във временното класиране. Възпитаниците на Николай Киров нямат загуба от началото на сезона, а и играта на отбора е доста приятна за неутралните зрители. Кърджалии стартираха с две равенства. Първо направиха 3:3 като гост на Монтана, а след това изпуснаха Левски (1:1) у дома. Последваха две победи, над ЦСКА 1948 с 2:0 и с атрактивното 3:2 над Ботев (Пловдив). След това Арда записа нулево равенство като гост на Ботев (Враца), а в последния кръг бе победена Славия с 2:1.

Palms bet дава леко предимство за домакините. Победа на Черно море се търгува при коефициент 2.24, равенството е оценено на 3.15, а победа за гостите – 2.90. Ние от 7sport обаче смятаме, че доброто представяне на Арда ще продължи и кърджалии няма да загубят двубоя. Ако залога 2 ви се струва твърде несигурен, може да опитате двоен знак X2. Този пазар е оценен на 1.59 от Palms bet България.

Локомотив (Пловдив) – ЦСКА

Двата тима заемат 4-та и 5-та позиция, като са с равни точки – 12, но ЦСКА е с един гол по-добра голова разлика.

Локомотив стартира по блестящ начин новия сезон, печелейки Суперкупата на България срещу Лудогорец. Последва загуба в градското дерби срещу Ботев в първия кръг на българското първенство. В следващите мачове „смърфовете” натрупаха 4 поредни победи, включително и срещу Искра в квалификациите за Лига Европа. След това тимът на Бруно Акрапович нареди две загуби. Те обаче дойдоха срещу тоталния хегемон в България Лудогорец и срещу отбора на Жозе Моуриньо -Тотнъм. Нашите момчета сериозно изпотиха англичаните, като дори водеха с 1:0 двадесетина минути преди края на срещата. В последния кръг от efbet Лигата Локомотив надигра Етър с 1:3 във Велико Търново.

ЦСКА показа няколко колебливи игри на старта на сезона, но „армейците все още са непобедени и ако вземем и последните няколко мача от изминалия сезон, те са в серия от 21 мача без загуба (като в четвъртък вероятно ще покачат серията си на 22 срещу отбора от Фарьорските острови Б36). За последно Царско село надигра ЦСКА на 29-ти февруари. „Армейците” изиграха два от най-силните си мачове през годината в последната седмица. Първо бе победен солидния отбор на БАТЕ Борисов в Лига Европа, а след това последва равенство 2:2 срещу Лудогорец, където и двата тима показаха много качествен футбол.

Ние от 7sport смятаме, че ЦСКА ще продължи добрата си серия и ще спечели мача в Пловдив. От Палмс бет предлагат атрактивния коефициент от 2.06 за победа на „армейците”.