Schneider Electric започва ново производство в Пловдив

Ключовите предимства на новата гама прекъсвачи Easy9 са лесният монтаж и употреба
(снимка: Schneider Electric)

Schneider Electric започва производство на нови автоматични прекъсвачи в умната си фабрика (Smart Factory) в Пловдив. Останалите продукти от гамата Easy9 се изработват в други страни-членки на ЕС, съобщиха от компанията.

Гамата Easy9 разширява портфолиото на Schneider Electric от решения за жилищния сегмент със специален фокус върху лесния монтаж и широкия спектър на приложения и функционалности в една продуктова серия.  Новите автоматични прекъсвачи Easy9 заменят „Оранжевия палец” Е60.

Пълният асортимент модулна апаратура включва миниатюрни прекъсвачи, дефектнотокови защити, прекъсвачи с вградена дефектнотокова защита, максимално напреженови изключватели, контактори, импулсни релета, катодни отводители, захранващи гребени и разпределителни табла.

„Easy9 е първото предложение на Schneider Electric за жилищния сегмент в България, което доставя пълен набор от функционалности в една гама. Ключовите му предимства са лесният монтаж и употреба, изцяло адресирани към справянето с ежедневните предизвикателства на електроинсталаторите”, поясни Весела Куртева, продуктов мениджър в Schnеider Electric България.

Easy9 разширява портфолиото на Schneider Electric от решения за жилищния сегмент
(снимка: Schneider Electric)

Благодарение на новия захранващ гребен, времето и усилията за окабеляване се съкращават съществено. Всички прекъсвачи могат да бъдат свързани помежду си чрез директно фиксиране върху гребена. Вече не е необходимо прокарване на отделни мостови кабели между всеки прекъсвач, а освен всичко друго таблото изглежда подредено и с естетичен изчистен дизайн. Редуцираните кабели на свой ред намаляват вероятността от грешки, както и от електрически повреди.

Лицевите панели на продуктите са снабдени с ясна маркировка, показваща основните технически параметри на референциите, което улеснява инсталаторите както по време на монтажа, така и впоследствие, при поддръжката.

Easy9 е проектирана и с грижа за околната среда. Гамата е сертифицирана с Green Premium, а също и по RoHS. Това означава, че продуктите гарантират безопасността както на потребителите, така и на околната среда.

Коментар