Brother ще продава Kofax софтуер в ЕМЕА

Софтуерът Kofax ControlSuite е съвместим с широка гама печатащи устройства на Brother
(снимка: Brother)

Японският производител на печатащи устройства Brother обяви следваща фаза от стратегическото си партньорство с Kofax – доставчик на софтуер за интелигентна автоматизация за цифрово преобразуване на работния процес.

Двете компании развиват дългогодишните си взаимоотношения, за да обслужват по-добре новите пазари и клиенти, заяви Крис Страмиело, старши вицепрезидент за каналите на продажби в Kofax. В рамките на партньорството Brother ще продава софтуера Kofax ControlSuite в региона на Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА).

Предложенията на Brother и Kofax адресират изискванията на гъвкавата работна среда, като предоставят на клиентите „дълбока функционалност и възможности за съответствие – както в офиса, така и отдалечено.”

Kofax ControlSuite е водещо решение за управление на заснемането, отпечатването и извеждането на съдържание, което позволява управление на автоматизацията на работния процес на документи по сигурен начин в един напълно интегриран пакет. Kofax повишава производителността, като гарантира, че документите и информацията стигат до точните хора в точното време – всеки път, чрез автоматизирани работни потоци и процеси.

С помощта на Kofax ControlSuite организациите могат да ангажират дигиталната работна сила и да се ориентират по отношение на кибератаките, като затягат разпоредбите за поверителност и спазване на законодателството, включително за новите мобилни служители.

„Kofax ControlSuite и Brother дават на клиентите възможности за трансформиране на работните потоци при печат и сканиране и им помагат да постигнат сигурност, мобилност и ефективност”, допълни Крис Страмиело.

Софтуерът на Kofax поддържа най-широката гама от печатни и многофункционални устройства (MFD). Той е съвместим с редица онохромни лазерни принтери,  цветни лазерни и Inkjet устройства на Brother. Освен това Kofax ControlSuite е съвместим и с ексклузивни и проектни устройства на японския производител.

Коментар