Wizz Air пуска мобилна услуга за такси и коли под наем

Wizz Air въвежда иновативна услуга за резервации на таксита и коли под наем
(снимка: Wizz Air)

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air въвежда нова услуга за резервации на таксита и частни трансфери Wizz Ride, интегрирана в съществуващото мобилно приложение на компанията.

Платформата е разработена в партньорство с B2B доставчика на транспортни услуги и коли под наем CarTrawler. Услугата предлага на потребителите широка гама от възможности за транспорт, за да направи пътуването по-ефективно.

Използвайки софтуера за наземна мобилност на CarTrawler, Wizz Ride дава възможност на потребителите да планират удобно своето пътуване, независимо дали то е сега или предстои в по-далечно бъдеще.

Платформата събира на едно място опциите за придвижване до желаната точка, като целта на услугата е да опрости максимално пътуванията. Така потребителите ще трябва да посетят само едно място – Wizz Ride, където могат да планират и резервират цялото си придвижване от вкъщи до желаната дестинация и мястото си за настаняване там.

Новата услуга, разработена в сътрудничество с CarTrawler, вече е достъпна в мобилното приложение на Wizz Air, съобщи Джордж Михалопулос, главен търговски директор в Wizz Air, като подчерта, че тя пести време и пари на клиентите.

Коментар