Дания ни би на европейското по игри

Единственият ни останал представител в групите на Европейското първенство по електронни спортове претърпя първа загуба.
След като миналия кръг разбиха сочения за фаворит чешки тим, този път DotA националите нямаха ден и загубиха от силния отбор на Дания, съобщи Гейминг Ентъртейнмънт ООД.
Все пак надеждата за добро представяне на българите остава. DotA националите вече показаха, че могат да играят на най-високо ниво, и им трябва известна доза шанс, за да продължат напред към финалите, коментираха близки до отбора.
Междувременно тимовете на iNNERFiRE WoW и HSBG Counter Strike отпътуваха днес за Швеция. Двете селекции ще вземат участие на състезанието DreamHack Summer в Йонкьопинг.
iNNERFiRE WoW бяха поканени от организаторите, а стрелците на HSBG спечелиха квалификация в Сърбия, която им дава право да участват на DreamHack Summer.
Преди да заминат, WoW играчите показаха, че са във върхова форма и смазаха конкурентите си в групата на специалния турнир на ESL, с което се класираха на финала. Това беше и първата им по-сериозна победа след Extreme Masters.
Двамата българи и руснакът не бяха играли от доста време. Преди квалификациите за Blizzard финалите Coold си счупи ръката и възстановяването му протече бавно.
Сега iNNERFiRE WoW си връщат формата и отново набират скорост, което е заявка за силно представяне на DreamHack Summer, коментираха от Гейминг Ентъртейнмънт.
В същото време HSBG решиха да вземат две от звездите на Counter Strike дивизията на iNNERFiRE и в отбора им за DreamHack присъстват MASALITO и DSI.

Коментар