В САЩ нощуват пред магазин за видеокарти на AMD

Някои нощуваха пред магазин в САЩ, за да си купят първи от новите AMD видеокарти
(снимка: Reddit)

Интересът към новите видеокарти на AMD е огромен. Толкова голям, че най-нетърпеливите американци нощуват пред магазините, за да се сдобият с Radeon RX 6800 XT и Radeon RX 6800. Така както навремето се извиваха опашки за iPhone.

Желаещите да закупят първи новите видеокарти на AMD се събраха на входа на магазин на известна търговска верига ден преди началото на продажбите. Те носеха със себе си къмпинг столове и палатки, става ясно от публикации в Reddit.

Първоначално потенциалните купувачи поддържаха списъците с номера сами, но група революционно настроени ентусиасти започна да прави опити да пренапише списъка на чакащите за видеокарти. А един от тях дори предизвика скандал с управителя на магазина, който беше принуден да се обади в полицията.

Постепенно служителите на магазина започнаха да поемат инициативата за поддържане на реда в опашката и раздаваха ваучери с номера в изчакване на началото на продажбите на Radeon RX 6800 XT, а броят на чакащите надхвърли двеста.

Може да се предположи, че магазините ще получат повече от двеста новите видеокарти, или просто търговците не искат да обезсърчават ентусиастите, които са прекарали дълги часове в чакане.

Коментари по темата: „В САЩ нощуват пред магазин за видеокарти на AMD”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Няма бройки в Amazon

  2. Конкуренция на конкуренцията

    Ти си голям разбира бе. Я обясни за шамарите, че лаиците не разбираме толкова….

  3. конкуренция

    AMD удари такъв шамар на Intel с новите си процесори, а сега и с новите видеокарти, че скоро няма да се съвземат!

  4. Anonymous

    Нямат ли си Amazon ???

Коментар