Робот-прахосмукачка с три режима за всеки бюджет

Роботизираната вакуумна прахосмукачка се управлява лесно, с докосване

Най-очевидното приложение на роботизираните уреди изглежда е за почистване на жилища и офиси. На пазара се предлагат много такива устройства в широк ценови диапазон, включително решения за най-скромните бюджети, без особен компромис с функциите.

За няколко десетки долара можете се сдобиете с вакуумна прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване или комбинация от двете. Достъпното като цена устройство се предлага в онлайн магазина Cafago само за $32,06 в момента, с доставка до България за още $44,16, но в крайна сметка цената остава доста ниска за подобен продукт – $76,16, като наличните бройки все пак са ограничени.

Роботът е способен да събира всякакви замърсявания от пода, вкл. косми от домашни любимци, по-големи частици и дори такива, проникнали дълбоко в килима. В същото време кутията за прах има голям капацитет и може да побере много боклук, така че да намали нуждата от често обслужване.

Уредът за почистване се отличава с тънко тяло (височината му е само 2,75 инча), благодарение на което може да се вмъкне под дивани, легла и мебели, за да обере мръсотията. Роботизираната прахосмукачка е подходяща за почистване на различни настилки –дървен под, плочки и килими.

Ето основните предимства на прахосмукачката, които я правят доста привлекателна за цената ѝ:

Множество режими на почистване. Роботът поддържа три автоматични режима на почистване, които симулират ръчното почистване: сухо, мокро и сухо + мокро.

Лазерна навигация. Комбинацията от прецизно лазерно картографиране, усъвършенствана навигация и интензивно вакуумно засмукване прави лесно поддържането на безупречно чист под в жилището, офиса или хотелската стая.

Силно всмукване. Този робот-прахосмукачка има достатъчно голяма всмукателна мощност, за да абсорбира ефективно прах, отломки, косми от домашни любимци и други замърсявания. Освен това е лесен за управление чрез докосване.

Издръжлива батерия. Зареждането на батерията на робота става през USB кабел. Тя е литиева, с голям капацитет 1200 mA, който е достатъчен за почистване в продължение на 3 часа и площ от 180 кв.м.

В допълнение, роботът-прахосмукачка работи тихо – генерираният от уреда шум е само 56dB. Има размери 33,5х7 см и е лекичък, с тегло не повече от 1,3 кг. Наличен е в черен и бял цвят, а комплектът включва освен самия робот още USB захранващ кабел, кутия за прах, две странични четки, моп подложка и документация.

Можете да купите прахосмукачката тук: Robot Vacuum Cleaner на цена от $32,06 (плюс $44,16 за доставка), която е валидна до изчерпване на наличните бройки в онлайн магазина Cafago.

Коментар