GPS вкара спортна кола в… тоалетна

Един извънредно дисциплиниран немски шофьор следвал буквално инструкциите на сателитната навигационна система на спортната си кола, за да направи фурор в Австралия.

След командата „Завий надясно веднага!“, той послушно напуснал магистралата около 30 метра преди кръстовището, където в действителност трябвало да отбие в дясно. В резултат на това стремително се забил право в една … обществена тоалетна, съобщи Sydney Morning Herald.

Не си мислете, че това е просто моментна загуба на концентрация. Преди да разруши тоалетната, този приятел е отбил спортната си кола от пътя и е навлязъл с нея в жилищен квартал. След което е изкатерил една стълба и чак тогава е опустошил мястото за облекчаване.

Не е известно тоалетната да е имала кибернетични способности, но има съмнение, че сателитният навигатор е действал по инструкции, които да доставят жертвата до най-близката “тоалетна-човекоядка”.

Слава богу, безпрекословното подчинение на шофьора на неговия електронен господар е довело единствено до незабавното изваждане на съоръжението от строя. Колата му също понесла щети, а самият водач бил глобен за проблема, който създал на себе си и на местните жители.

Коментар