Lenovo Tab P11 Pro – премиум таблет за развлечения

Таблетът Lenovo P11 Pro е създаден за забавления с филми, музика и игри
(снимка: Lenovo)

Tab P11 Pro несъмнено е най-мощният таблет на Lenovo с операционна система Android, задвижван от осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 730G на тактова честота 2,2GHz. Моделът предоставя щадящ очите 11,5-инчов OLED екран за комфортно гледане на филми и видео.

Lenovo Tab P11 Pro е тънък и лек, с алуминиев корпус. Може да работи до 15 часа при гледане на видео и до 8 часа при сърфиране в интернет с едно зареждане на батерията 8600 mAh. Геймърите ще получат върхова производителност, подобрена графика с максимална резолюция WQXGA 2560×1600 пиксела и безпроблемен мултитаскинг.

Таблетът разполага с четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos и смарт предна камера 8MP + 8MP, която позволява активирате на таблета с лицево разпознаване. Задната камера също е двойна – 13MP с автофокус + 5MP с фиксиран фокус.

Всеки член от семейството може да има собствен акаунт на таблета с персонализирани настройки. Прецизната клавиатура се отличава с 3 мм разстояние между бутоните и 1,3 мм ход, а писалката Lenovo Precision Pen 2 с подобрена точност и контрол улеснява рисуването.

Моделът включва 6GB оперативна памет и 128GB постоянна вътрешна памет, като е достъпен и слот за разширение с microSD карти с капацитет до 1TB. Разполага с порт USB 2.0 и 3,5-мм аудио жак, поддържа Wi-Fi, Bluetooth и 4G комуникации. Lenovo Tab P11 Pro струва 1299 лв. с включен ДДС.

Коментари по темата: „Lenovo Tab P11 Pro – премиум таблет за развлечения”

добавете коментар...

  1. Пфф

    На сайта на Леново пише, че клавиатурата и писалката се купуват допълнително, съвсем очаквано. При това положение, цената отива към тази на евтините ултрабуци, за какво ми е тогава това?

  2. Ми...

    Не.

Коментар