Nubia Red Magic – защо ви е гейм конзола при такъв смартфон

Новият Nubia Red Magic няма да остави равнодушни геймърите – мощен и атрактивен е

Страхотен геймърски смартфон излиза на пазара. С атрактивен дизайн, впечатляващ хардуер и редица оптимизации Nubia Red Magic съперничи на конзолите за игри, а цената му е повече предизвикателна.

Новият 100% оригинален Nubia Red Magic, глобална версия с поддръжка на Google Play, вече е достъпен за поръчки в онлайн магазина Geekbuying на цена от 151,19 евро за ограничен период от време и за ограничени бройки, с доставка от Хонконг или Германия (в този случай цената е малко по-висока).

Nubia Red Magic е изпълнен в магическите за гейминга черен и червен цвят

Смартфонът идва с флагмански процесор Snapdragon 835 с осем CPU ядра на тактова честото 2,45 GHz и графичен блок Adreno 540 GPU, допълнен от цели 8GB оперативна памет LPDDR4X и 128GB постоянна памет! Това е конфигурация под управление на Android 8.1, която ще изпълни гладко всяка мобилна игра, особено ако натиснете едно магическо червено бутонче отстрани, което активира турбо геймърския режим.

На гърба на Nubia Red Magic се откроява LED лентата с възможност за персонализиране

Но какво да кажем за екрана? Той е в оптималния 6-инчов размер с резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела (плътност на пикселите 403 ppi) и съотношение на страните 18:9 – идеален за гейминг и видео. Извити ръбове отстрани ще ви накарат да почувствате телефона по-тънък и по-малък от действителния му размер, когато го държите в ръце.

Дизайнът на Red Magic е това, което веднага грабва вниманието. Смартфонът е поместен в метален корпус с RGB осветление във всеки цвят на Вселената (поддържа 16,8 млн. цвята) – усещането е наистина магическо и няма да остави равнодушни геймърите. LED лентата на гърба е напълно конфигурируема, като пулсира при входящо обаждане и когато то приключи.

Специален бутон отстрани активира турбо геймърския режим

Шестоъгълният дизайн на камерата, скенера за пръстови отпечатъци и дейтайлите по целия телефон го правят много уникален. Дори LED светкавицата има шестоъгълни страни. Системата за охлаждане с въздушна конвекция е допълнена от графитен слой, който предпазва телефона от прекалено висока температура по време на дълги игрови сесии.

Основната камера, разположена на гърба, има резолюция 24 мегапиксела

Качеството на звука и видеото на камерата са характерните за игрален телефон. Nubia устройството има 24-мегапикселова основна камера и предна 8MP камера, SmartPA усилвател и поддръжка на DTS аудио. Дори при свръхвисоки настройки всички игри се представят безупречно, споделят първите потребители на Red Magic. Несъмнено това е топ игрален телефон за цената си.

Дизайнът и светлинните ефекти обещават вълнуващо изживяване с Nubia Red Magic

По отношение на комуникациите, Red Magic предлага достъп до 4G, 3G и 2G мрежи (поддържани честоти), има два слота за SIM карти, двубандов Wi-Fi модул 802.11 a/b/g/n/ac и модул Bluetooth 5.0. Зареждането става през реверсивен USB Type-C слот. Батерията е литиево-полимерна с капацитет 3800 mAh. Заедно с нея смартфонът тежи 185 грама. В комплекта влизат протектор за екрана, Type-C кабел и зарядно.

Можете да поръчате това геймърско бижу онлайн: Nubia Red Magic Global Version – за 151,19 евро с безплатна доставка от Хонконг, или от Германия – тук, с многоезикова поддръжка и една година гаранция.

Коментари по темата: „Nubia Red Magic – защо ви е гейм конзола при такъв смартфон”

добавете коментар...

  1. Симо

    Razer phone 2

  2. 2017

    тел от далечната 2017

Коментар