Над 1 млн. души на виртуална опашка за нов смартфон

Смартфонът Realme V15 Koi идва с атрактивен дизайн в различни цветове
(снимка: My Drives)

Днес на пазара излиза новият смартфон Realme V15, интересът към който е безпрецедентен. Над 1 милион потенциални купувачи са на виртуална опашка за устройството, твърдят от компанията.

Моделът е първият от новата линия Realme Koi и макар да не е флагмански смартфон, провокира огромен интерес. Линията е кръстена на шарана Кои – декоративна опитомена риба, получена от амурския подвид на обикновения шаран. Тези риби впечатляват с красотата си в различни цветове и форми.

Производителят потвърди, че Realme Koi ще има атрактивен дизайн в различни цветове, вдъхновен от известната китайска картина „Luo Shen Fu Tu”.

При направата му е използван многослоен процес на тониране с цветно оптично покритие на нано-ниво, за да се комбинират червено, жълто и синьо с три различни ленти. Цветовете са пренаредени и след поредица от сложни процеси най-накрая показват пъстър градиент, който е много разпознаваем.

Realme V15 Koi ще превърне технологичните продукти с китайски културни елементи в тенденция за младите хора по света, които искат да изразят своята индивидуалност, коментира Шю Ци, вицепрезидент на Realme, цитиран от My Drives.

Смартфонът идва с процесор MediaTek Dimensity 800U, 64-мегапикселова камера и AMOLED дисплей. В допълнение, Realme V15 ще се предлага стандартно с 65W бързо зареждане.

Realme си спечели титлата на най-бързо развиващата се марка смартфони и продължава да я отстоява, поставяйки нови рекорди с всеки следващ модел. По-рано флагманът Xiaomi Mi 11 регистрира около 850 хиляди предварителни поръчки.

Коментари по темата: „Над 1 млн. души на виртуална опашка за нов смартфон”

добавете коментар...

  1. Браво

    Много си оригинален. Такива като теб са подобни на мухи, цвъкащи радостно акото си навсякъде.

  2. Anonymous

    Да.Ха-ха.Това са китайски бокуци.

  3. :o)

    Над 1 милион потенциални купувачи са на виртуална опашка за устройството, твърдят от компанията.

    🙂
    Явно са шарани от вида КОЙЙЙЙЙ?

Коментар