SAP започва да доставя „бизнес трансформация” като услуга

„Компаниите, които могат да адаптират бизнес процесите си бързо и успешно, ще достигнат върха”, заяви Кристиан Клайн, главен изпълнителен директор на SAP
(снимка: SAP)

Иновативно решение за цялостна трансформация на компаниите в интелигентни предприятия обяви SAP на глобално събитие. „RISE with SAP” предлага на компании от различен етап в своята дигитална трансформация един напълно нов метод за промяна в дизайна на процесите с цел постигане на по-добри бизнес резултати.

С помощта на разнообразна и устойчива партньорска екосистема SAP ще доставя „Бизнес Трансформация” като услуга. Компанията обещава бързи бизнес ползи и гъвкавост за успех по време на динамични промени без значителни предварителни инвестиции.

„Геополитическото напрежение, предизвикателствата пред околната среда и пандемичната обстановка, в която се намираме, налагат бизнесите да се променят по-бързо от всякога”, каза Кристиан Клайн, главен изпълнителен директор на SAP. „Компаниите, които могат да адаптират бизнес процесите си бързо и успешно, ще достигнат върха, а SAP може да им помогне за това”.

Именно това е идеята, която стои зад RISE with SAP – да подкрепи клиентите в разкриването на нови начини за развитие на бизнеса в облака, за да станат или останат лидери в своята индустрия, допълни той.

RISE with SAP е единично решение, с което всяка компания може да превърне в интелигентно предприятие независимо от базата, от която стартира или сложността на процесите, с които оперира.

Решението се предлага на абонаментна база и включва отговорна страна за „Споразумение за ниво на обслужване” (SLA), операции и поддръжка, уточниха от SAP.

Цялостният подход на RISE with SAP ще позволи на компаниите да осъществят реална промяна в бизнеса си и да преминат отвъд техническата миграция към облака, достигайки до състояние на непрекъсната трансформация.

SAP със своята партньорска екосистема ще ръководи клиентите през тази трансформация чрез промяна в дизайна на бизнес процесите, техническа миграция и изграждане на интелигентно предприятие.

Междувременно SAP обяви план за стратегическо придобиване на Signavio – компания, която оперира в сферата на интелигентното обработване на данни. Двете страни вече са постигнали споразумение, но финансови параметри на сделката не се съобщават.

Коментар