Winbet с коефициенти за всички мачове от Dota Pro Circuit 2021

Турнирът Dota Pro Circuit е един от най-престижните в света на Dota 2. Основен спонсор е Valve, което гарантира участието на всички топ тимове, тъй като отборите се състезават и за официалната ранглиста, чрез която могат да си заслужат билет за световните финали – „The Internationals”.

Заради глобалната пандемия, отборите са разделени на географски принцип, а феновете могат да се насладят на десетки мачове. Всички те могат да бъдат гледани в WINBET Залози. Българският сайт за спорни залози се е постарал да осигури и разнообразни пазари за десетките ежедневни срещи.

Схема на турнира

Тазгодишният турнир е разпределен на шест регионални лиги: Европа, Китай, Югоизточна Азия, CIS (включващ държавите Русия, Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргистан, Молдова, Таджикистан и Узбекистан), Северна Америка и Южна Америка. В първите 6 седмици тимовете трябва да изиграят по един рунд всеки-срещу-всеки, като по този начин ще определят регионално класиране.

Естествено, сериозни суми от наградния фонд са заделени в тези регионални лиги, но основната цел на всички състезатели е да си осигурят достъп до големия финал. От всяка зона ще се класират по три или четири отбора.

Доста добре за феновете на спортните залози е това, че мачовете са съобразени с часовата зона на самите състезатели. Това означава, че се играе по-всяко време на денонощието. Общо взето, Winbet предлага възможност за залог на DOTA мачове през абсолютно целия ден.

Кои са фаворитите

Като най-конкурентен можем да определим региона Европа. Тук основните фаворити за по-предно класиране са: Team Secret, Nigma, OG и Team Liquid. Всички тези отбори са познати на широката публика, но OG е малко пред останалите. Отборът запази ключовите си състезатели Топаяс Мика „Topson” Таавитсайнен и Себастиян „Ceb” Дебс.

Зона Китай също се отличава с изключително сериозна конкуренция. През последната година там бяха направени много трансфери, като почти всички сериозни отбори размениха част от титулярните си играчи. Новият отбор на Elephant изглежда страшно потенциален, така че ви съветваме да обърнете внимание на техните мачове на живо в Уинбет.

Регионът CIS също има какво да предложи. Там се състезава супер отборът на Virtus.pro, за когото се състезава и най-доброто кери в играта – Игор „epileptick1d” Григоренко.

В зона Азия може да откроим тимът на TNC Predator, чийто капитан е живата легенда Ким „Febby” Юнг-мин.

Северна и Южна Америка не се отличават с кой знае колко големи традиции в електронните спортове, но в последните години бележат сериозен прогрес. В Северна Америка отборът на Evil Geniuses изглежда като топ претендент.

Съвети за залог

Постоянния поток от мачове и честите изненади при електронните спортове не предразполагат използването на някаква конкретна стратегия. Ние обаче смятаме, че тазгодишната схема предлага някои доста интересни възможности.

Разделянето на континентални зони дава възможност да се насладим на десетки мачове всеки ден. По този начин, може да използвате акумулаторни залози. В началото на всеки турнир букмейкърите са леко резервирани и не обичат да дават твърде ниски коефициенти. Всеки опитен играч в тази област е добре запознат с това правило и умее да се възползва от него. Вече ви разказахме за фаворитите във всяка от дивизиите. В ранната фаза на турнира коефициентите за техни победи ще бъдат значително по-големи, отколкото след като вече натрупат няколко победи.

Не пропускайте да се възползвате от страхотните коефициенти и суперразнообразието от DOTA мачове, което ще предложи Winbet през следващия един месец.