Виваком обяви неограничени мобилни услуги

Нови предложения от Виваком обещават „революционни” промени на мобилния пазар
(снимка: CC0 Public Domain)

Неограничени мобилни планове на Виваком с мегабайти, минути за разговори, SMS-и и MMS-и обещават сериозни промени на пазара на телекомуникационни услуги. От компанията обявиха новите предложения като „революционни” и – съдейки по параметрите на плановете – това действително е така.

Телекомът предлага два варианта – Unlimited 50 и Unlimited 150. За разлика от останалите планове на пазара, скоростта не намалява след изчерпване на определена квота. Потребителите ще могат да използват неограничено мобилни данни.

Unlimited 50 на цена от 34,99 лв. на месец включва неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и, неограничен мобилен интернет със скорост 50Mbps, безплатни 11 200 MB за роуминг в ЕС и допълнителни услуги като 30+ канала TV GO, музикална стрийминг услуга Tidal, облачно хранилище pCloud 128GB и дигитален портфейл Pay by Vivacom.

Планът Unlimited 150 на цена 43,99 лв. на месец се отличава с по-висока скорост на неограничения мобилен интернет – до 150 Mbps и с повече безплатни мегабайти за роуминг в ЕС – 13 800 MB.

Виваком, която вече е част от Ubited Group, засилва и позициите си на пазара за фиксиран интернет и телевизия, като обяви миналата седмица сделка за придобиване на операторите Нет1 и КомНет София, която подлежи на одобрение от регулаторния орган.