Китайската Oppo създаде „разтегателен“ телефон

Разтегателният смартфон на Oppo комбинира удобството на стандартния размер и таблета
(снимка: BBC Click видео)

Смартфон с разширяващ се дисплей, който може да нараства и да намалява „по поискване“, демонстрира китайският производител на телефони Oppo.

Устройството има гъвкав дисплей, който се навива вътре в него, позволявайки на екрана да се разшири от 6,7 инча до 7,4 инча, става ясно от видео в канала BBC Click.

Този подход има за цел да комбинира удобството на стандартния размер на смартфона с големия екран на таблета. Така потребителят може да превключва от малък към голям екран, например когато иска да гледа видео.

Фирмата експериментира и с възможността разтягането на екрана да спре по всяко време, а не само да има две крайни положения. Така устройството би могло да се нагажда лесно за всяка ръка и за всеки размер видео.

Към момента няма информация кога подобен иновативен продукт може да се появи на пазара за крайни потребители.

Коментари по темата: „Китайската Oppo създаде „разтегателен“ телефон”

добавете коментар...

 1. Фофу

  ЗУ-23 07/03/2021 23:56 Загрижения от Мангалистан – ти ако си от някакви мангалистански полета ние сме от държавата България.

  И Русия вече е идвала откъм Добруджа и откъм Македония през 1916 г.. И е била бита до степен, че излиза от строя. Четете за Ген. Колев, четете Йордан Йовков – Конника Генерал, Вазов – На руските воини и и т.н.

 2. ЗУ-23

  Ако си отваряш много ****, можеш винаги да разбереш какво е Русия, защото ПРО в Крим е само на 300 км. от Булгаристан.

 3. haha

  Как от статия за технологична новост, пак взехте да се дърлете за комунизма, капитализма и Русия набъркана във всичко това?

 4. Фофу

  Радико 07/03/2021 19:50 Да вярно е и даже реачките им са от западни фирми. А да режат – унищожават природните си ресурси не се иска мозък и за това процъфтява в мама ви Раша.

  А за разните фалирали капитализми, ппо-скоро са ви фалирали мозъците.

 5. Радико

  Ами има: секат и дърва в сибир. Даже не с брадви ами с бензинопили.

 6. Чавчо

  Припомни ми каква икономика има бензиностанцията Русия

 7. Мехмед

  Правилната дума е: “ПЛАН-ДЕМИЯ”!

 8. Точно така

  Капитализма отдавна фалира, но няма как да признаят, че преди години разбиха социалистическия блок, защото капитализма бил най-добър. А се оказа, че Китай ври и кипи от комунизъм и каква икономика има и Русия. Затова пуснаха този вирус и всичко преписват на него, той е виновен. Дори си измислих и дума ПАНДЕМИЯ.

Коментар