SQUID новини с допълнителни категории в Huawei Browser

Потребителите на Huawei ще получават всички новини от най-добрите медии
(снимка: CC0 Public Domain)

Новинарската услуга SQUID, достъпна за милиони потребители на Huawei смартфони и таблети в над 60 страни, вече предлага и допълнителни категории в Huawei Browser, включително видео новини, подкасти, спорт и др., съобщиха от разработчика, базиран в Стокхолм.

Huawei Browser е приложение за сърфиране и търсене в интернет, наред с други функции и цялостна защита на поверителността. SQUID News, от своя страна, доставя новинарска услуга в смесена емисия, така че потребителите да имат най-важните новини само с един поглед, а също и допълнителни категории като видео, подкасти, спорт, наука и др.

Потребителите на SQUID ще получават всички новини от най-добрите местни, регионални и международни медии в реално време, уточниха от разработчика. Услугата е достъпна след изтегляне на Huawei Browser безплатно от Huawei AppGallery.

„SQUID News предоставя интересни и вълнуващи новини от водещи издатели по целия свят в Huawei Browser. Потребителите вече могат да четат новини от различни теми и не само да са в крак с последните и най-важните новини, но и да слушат най-новите подкасти или да гледат видео новини”, коментира Йохан Отхалиус, главен изпълнителен директор и основател на SQUID.

SQUID News доставя новинарска услуга в смесена емисия за потребителите на Huawei Browser
(снимка: SQUID)

Медийното приложение SQUID е насочено към най-младото поколение в Европа и Латинска Америка, като се развива успешно в над 50 страни. То е достъпно в App Store, Google Play Store и Huawei AppGallery, а вече е доставчик на новини и за Huawei Assistant и Huawei Browser.

Коментар