Нетера ще предлага „гарантиран интернет” в над 180 страни

Гарантираният интернет достъп дава на бизнеса собствен капацитет от честотната лента
(снимка: CC0 Public Domain)

Българският телеком Нетера разширява от днес предлагането на услугата „Гарантиран интернет достъп” (Dedicated Internet Access; DIA) в повече от 180 държави. DIA e собствен, поверителен интернет достъп, който е и по-сигурна форма на глобална свързаност.

Гарантираният интернет на Нетера се различава от стандартната широколентова услуга по това, че бизнесът разполага със собствен, заделен капацитет от честотната лента, а не го споделя с другите потребители на съответния интернет доставчик.

DIA осигурява на бизнеса по-голям контрол върху свързаността. Компаниите получават гарантирана скорост, еднаква за входящ и изходящ трафик, независимо от интензивността на работата им, обема от данни, деня и часа.

Връзката е и по-сигурна, а онлайн системата за мониторинг на Нетера (NOMS) следи активно качеството и наличността на услугата в реално време, поясниха от компанията.

Разширяването на географското покритие на услугата Гарантиран интернет до повече от 180 държави е в отговор на глобалните тенденции и нужди от свързаност, допълниха от Нетера.

Коментари по темата: „Нетера ще предлага „гарантиран интернет” в над 180 страни”

добавете коментар...

  1. Фофу

    Хайде още един “еХперт-ясновидец” започна мозъчни напъни …

  2. еХперт

    Началото на края на интернет. Големите си резервират капацитета и могат да притискат и заглушават малките. Страниците на малките фирми ще са по-труднодостъпни и по този начин големите фирми ще имат предимство в конкуренцията с малките. Накрая потребителите ще получат по-скъпи и некачествени продукти, заради липсващата конкуренция.

Коментар