Logitech G333 – слушалки за PC и мобилен гейминг

За разлика от традиционните „тапи”, G333 имат два отделни говорителя във всеки корпус
(снимка: Logitech)

Нов модел слушалки допълва портфолиото от геймърски аудио продукти на Logitech G. Специално разработени за игра, G333 се различават от традиционните слушалки тип „тапи”, благодарение на двата отделни говорителя във всеки корпус.

Единият от говорителите е предназначен за ниските честоти, а другият – за средните и високите. Тази архитектура осигурява мощно звуково преживяване с богата сцена, разкриваща всеки детайл от геймърската среда и ясно отличими гласове.

G333 са проектирани за комфортно използване, с меки силиконови тапи и незаплитащ се кабел
(снимка: Logitech)

Logitech G333 са напълно оборудвани, за да позволят на геймърите да играят навсякъде. Те предлагат кабелна връзка с PC, конзоли Xbox, PlayStation и Nintendo Switch, както и с мобилни устройства чрез 3,5 мм жак и включения USB-C адаптер.

Геймърските слушалки Logitech G333 се предлагат в три цвята
(снимка: Logitech)

Проектирани за комфортно използване, G333 идват с три размера меки силиконови тапи. Здравият алуминиев корпус и незаплитащият се плосък кабел осигуряват надеждност, здравина и премиум усещане.

Слушалките разполагат с вграден висококачествен микрофон за допълнителна връзка и интегрирани звукови контроли на кабела. Те се доставят с мек калъф, който ги поддържа чисти и защитени.

Слушалките G333 се доставят с всичко необходимо за гейминг навсякъде, с различни устройства
(снимка: Logitech)

Новите геймърски слушалки Logitech G333 се предлагат в три цвята: черен, бял и лилав, и са налични в България на цена от 99,99 лв. с включен ДДС.

Коментар