Търсене на новини по градове въведе Den.bg












Порталният сайт Den.bg вече предлага търсене на новини по градове, съобщи Digital Enterprise Network. Частично е обновен и дизайнът на сайта, който все още е в бета версия.

За нас е важно, когато посетителите дойдат на нашите сайтове, да намират лесно това, което им е нужно, и да не губят времето си в преглеждане на случайни и ненужни страници“, коментира Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Диджитал Ентърпрайз Нетуърк ЕООД.

Den.bg събира новини от целия български Интернет и предлага възможност за подреждане по категории, по време на постъпване и по интерес на посещаемост. Чрез няколко филтъра и търсене по ключови думи потребителите могат да открият на едно място това, което пишат всички медии в мрежата.

Услугата за прогноза за времето предлага възможности за търсене на метеорологична прогноза за над 2 милиона населени места у нас и по света, карта на България и света, пътна обстановка и искане на информация за времето чрез SMS съобщение.

Секцията за онлайн игри съдържа около 1500 заглавия, разпределени по категории, подходящи за всички възрасти. Потребителите могат да търсят игри по ключови думи, а резултатите да се подреждат по дата на постъпване в сайта и по интерес.

В процес на закрито бета тестване е и нова рекламна система, съобщиха от компанията.

Коментар