Телеком обяви „най-голямата кампания за миграция към 5G”

Телеком операторите агресивно налагат мрежите от пето поколение
(снимка: CC0 Public Domain)

Щатският оператор Verizon стартира серия от реклами и оферти, целящи да накарат потребителите и малкия бизнес да мигрират към новото поколение 5G устройства и абонаментни планове.

За целта компанията предлага на клиентите си телефони от серията iPhone 12 и устройства Samsung Galaxy S21 5G, отговарящи на условията за новата промоция. Клиентите могат да получат кредит за устройство до $700 (за iPhone) или $800 (за Android телефон), ако се регистрират за един от неограничените планове на Verizon.

Наред с това новите клиенти могат да получат и предплатена Mastercard на стойност 300 щ.д. Тя има за цел покриване на санкциите и таксите за прекратяване на договорите с други доставчици на безжични комуникационни услуги, съобщи RCR Wireless News. В придружаващата промоция за малкия бизнес кредитите за устройствата са същите, а прехвърлянето на номера ще доведе до кредит от 300 долара в сметката на клиента.

Според Blancco, 57% от мобилните потребители по целия свят имат планове да се сдобият с 5G устройство в рамките на идните 24 месеца. Както Gartner, така и Strategy Analytics прогнозират двуцифрен ръст за смартфоните тази година, като това ще се дължи основно на търсенето на 5G устройства.

Verizon набляга на своите възможности за достъп до съдържание и развлечения за новите 5G абонати с неограничени планове. Фирмата предлага шест или повече месеца безплатна Apple Arcade или Google Play Pass, включване на стрийминг услуги като Disney+, Hulu и ESPN+ при някои планове и опции за добавяне на Discovery+ и достъп до Apple Music.

Коментари по темата: „Телеком обяви „най-голямата кампания за миграция към 5G””

добавете коментар...

  1. Anonymous

    6G ще чакаме, 5G ти докарвало рак според ес.

Коментар