Microsoft показа истински мини хладилник Xbox

Xbox Mini Fridge е брандиран в стила на популярната геймърска конзола
(снимка: Microsoft / YouTube)

Microsoft спази обещанието си и официално обяви мини хладилник с бранда Xbox. На скорошно геймърско събитие „Xbox & Bethesda Games Showcase” екипът на конзолата за игри потвърди съществуването на това необикновено устройство и дори обяви датата на пускане.

В промоционално видео Xbox Mini Fridge е показан в целия си блясък. Вижда се, че в хладилника има само три малки отделения. Във всяко от двете долни отделения могат да се поставят вертикално няколко кутии бира 0,3 л, а на горния рафт – още няколко кутии, но хоризонтално.

Мини хладилникът Xbox ще бъде на разположение за закупуване в празничния сезон на продажби в края на 2021 година. Все още не са обявени цената и други подробности за устройството.

Microsoft се възползва от шегите, че Xbox Series X прилича на хладилник, за да пусне подобен продукт на пазара. Компанията вече раздаде три броя Xbox Series X Fridge – един пълноразмерен хладилник получи Снуп Дог, вторият отиде при блогъра iJustine, а третият бе даден на фен на Xbox след томбола.

Коментар