Tronsmart обяви големи отстъпки за 8-годишнината си

Разнообразни аудио аксесоари са достъпни на намелени цени от Tronsmart и Geekbuying

Компанията за цифрови аудио продукти Tronsmart чества 8 години този месец и по този повод обяви атрактивни промоции, отстъпки и награди в онлайн магазина Geekbuying. Подарък на стойност 500 долара могат да спечелят късметлиите в томбола.  

Създаден през 2013 година, Tronsmart е технологичен бранд, който проектира и произвежда аудио аксесоари от световна класа, които са препоръчвани от Qualcomm, Forbes, Yahoo и много други големи компании и медии. През 2018 г. известният футболист Луис Суарес стана официален посланик в света на бранда Tronsmart.

Считано от днес, Tronsmart обяви огромни отстъпки по случай 8-тата си годишнина, както и томбола с вълнуващи подаръци за късметлиите. На специалната празнична страница „Tronsmart 8th Anniversary” в Geekbuying – стратегически партньор на Tronsmart – производителят предлага широко разнообразие от портативни аудио колонки, Bluetooth слушалки-тапи, класически слушалки и други аксесоари със сериозни отстъпки от цените.

Промоциите продължават в периода от 15 юни до 27 юни. Посетителите на сайта могат да се възползват от купони за отстъпка в зависимост от стойността на покупката:

  • GKB9TH3 при покупка над $299 – отстъпка $19
  • GKB9TH2 при покупка над $99 – отстъпка $9
  • GKB9TH1 при покупка над $19 – отстъпка $3
  • GKB9THAN при покупка над $50 – отстъпка $5

Привлекателна възможност е и томболата, организирана от Tronsmart по случай 8-та годишнина. Участниците в нея могат да спечелят подарък на стойност $500, както и други, по-малки награди – слушалки Apollo Air и купон за отстъпка от 15% при покупка на други продукти, след като се регистрират и завъртят колелото на късмета.

Междувременно Geekbuying също предлага атрактивни промоции по повод 9-тата си годишнина. Интересни предложения за потребителска електроника се намират тук.

Ето и една извадка от 5 продукта, който Tronsmart предлага с отстъпки в периода на кампанията:

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition е подобрен модел на популярната безжична портативна колонка с поддръжка на Bluetooth 5.0 и говорител с мощност 40W! Устройството поддържа също NFC комуникации и зареждане на други джаджи през USB. Може да възпроизвежда музика в продължение на 15 часа с едно зареждане на батерията и е водоустойчива по стандарта IPX6.

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition струва €37,73 с купон NNNANONI1 и доставка от Германия за $5,98.


Tronsmart Force 2 е портативна аудио колонка, която възпроизвежда качествен звук, благодарение на чип Qualcomm QCC3021 и говорител с мощност 30W. Вградената батерия осигурява над 15 часа слушане на музика. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX7, поддържа Broadcast режим и гласови команди.

Tronsmart Force 2 струва €32,81 с купон NNNANONI2 и доставка от Германия за $6,28.


Tronsmart Apollo Bold са безжични Bluetooth слушалки-тапи, които се отличават с истинско стерео (TWS) и активна ANC система за шумопотискане. Чип Qualcomm QCC5124, технология Qualcomm aptX и 6 микрофона осигуряват чист звук при слушане на музика и телефонни разговори. Батерията поддържа 10 чака възпроизвеждане, а със зареждащата кутийка това време се удължава до 30 часа.

Tronsmart Apollo Bold струва €54,97 с купон NNNANONI3 и доставка от Германия за $8,05.


Tronsmart Apollo Air са още едни безжични слушалки-тапи, които осигуряват истинско стерео (TWS) и имат активна ANC шумопотискаща система. Проектирани са на базата на чип Qualcomm QCC3046 и са прахо- и водоустойчиви по стандарта IP45. Могат да възпроизвеждат музика в продължение на повече от 20 часа със зареждащата кутийка, с която се доставят.

Tronsmart Apollo Air струва €41,02 с купон NNNANONI10 и доставка от Германия за $11,05.


Tronsmart Shadow са геймърски безжични слушалки (хедсет), които работят на честота 2,4GHz и имат динамични 50-мм HD драйвери. Разполагат с микрофон, който може да се завърта на 360 градуса и да се сваля. Нещо повече, слушалките се отличават с RGB светлинни ефекти. Възпроизвеждат до 12 часа музика с едно зареждане.

Tronsmart Shadow струват €37,35 с купон NNNANONI6 и доставка от Чехия за $3,09.

съдържание от Geekbuying