КОМПЮТЪР 2000 е изборът на N-able за дистрибутор в България и Румъния

снимка: CC0 Public Domain

КОМПЮТЪР 2000 България обяви, че вече е официален дистрибутор на N-able за България и Румъния. КОМПЮТЪР 2000 е „value added дистрибутор” на технологични решения и услуги от водещи световни производители, като осигурява професионална подкрепа за своите партньори и техните клиенти по време на целия  продажбен процес, както и след това. Компанията добавя стойност към дистрибутираните решения, като предоставя професионални технически услуги, маркетингови услуги и обучения за своите партньори и техните клиенти.

N-able предоставя на доставчиците на управлявани услуги (MSP) гъвкава технологична платформа и мощни интеграции, позволяващи им да наблюдават, управляват и защитават  системите, данните и мрежите на техните крайни клиенти.

КОМПЮТЪР 2000 България ще отговаря за разпространението на следните N-able продукти на българския и румънския пазар:

  • N-able™ N-central® – Решение за подробно управление на цялата ИТ среда
  • N-able™ Remote Monitoring and Management – Централизиран набор от инструменти за отдалечено управление и наблюдение, с облачна конзола за управление
  • N-able™ Backup – Облачно решение за лесно управление на процесите по архивиране и възстановяване на данни
  • N-able™ Take Control – Софтуер за отдалечен достъп до устройства
  • N-able™ MSP Manager – Ефективно администриране и автоматизация на заявките за техническа поддръжка
  • N-able™ Mail Assure – Интелигентна защита на електронната поща срещу злонамерен софтуер и други заплахи
  • N-able™ Passportal – Лесно за използване решение за управление на достъпа до данни

„Стремим се да предложим на нашите партньори портфолио от водещи решения за ИТ сигурност и професионални услуги – ние постоянно обновяваме и внасяме иновации в нашите предложения, за да гарантираме успех в бизнеса на нашите партньори” – каза Анелия Костадинова, управител на КОМПЮТЪР 2000 България. „Непрекъснатите усилия да докараме ключови производители на нашите пазари, заедно с участието ни в изграждането и разширяването на каналите за дистрибуция, бяха ключови фактори за нашия успех. Нашата цел е да бъдем водещ дистрибутор на най-добрите технологии по възможно най-добрия начин, за да подкрепим нашите партньори на регионалния ИТ пазар и ние вярваме, че ставайки дистрибутор на решенията на N-able, все повече се доближаваме до тази цел!”

Йоханес Камлайтнер, вицепрезидент на глобалните канали за продажби в N-able, разказва за важността на новото партньорство: „Радваме се да приветстваме КОМПЮТЪР 2000 България като наш официален дистрибутор за българския и румънския пазар. Техните партньори вече могат да се възползват изцяло от множеството възможности, които предоставя продуктовото портфолио на N-able. Нашите иновативни решения и списъкът с продукти, които сега са на разположение на партньорите на КОМПЮТЪР 2000 България, ще спомогнат за ускоряване както на техния растеж, така и на този на техните партньори”.

За КОМПЮТЪР 2000 България

Създадена през 1995 г. като клон на КОМПЮТЪР 2000 GmbH (Германия), КОМПЮТЪР 2000 България е единственото регионално звено на глобалния дистрибутор, оцеляло в бурните посткомунистически времена и израснало заедно с демократичните промени в Източна Европа! Сега компанията е регионален лидер в дистрибуцията на решения за киберсигурност в Югоизточна Европа. КОМПЮТЪР 2000 се промени от One-Stop-Shop в компания с фокус в киберсигурността и управлението на данни.

КОМПЮТЪР 2000 България работи със стотици риселъри в Югоизточна Европа, като подпомага растежа на техния бизнес, създава уникални предложения за продажби и генериране на приходи, като предоставя продукти и услуги, които правят бизнеса на риселърите по-лесен и успешен. На своите партньори, най-добрите световни производители, КОМПЮТЪР 2000 България им помага като ефикасно добавя стойност, увеличавайки търсенето на техните решения и давайки достъп до нови пазари и клиенти!

Съдържание от КОМПЮТЪР 2000 България